• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2020

11:48

JAVILI SE JERMENI! Evo gde hoće da igraju meč sa Zvezdom!

Crvena zvezda

JAVILI SE JERMENI! Evo gde hoće da igraju meč sa Zvezdom!

Podeli vest

UEFA će tokom dana doneti odluku o tome da li će se i gde odigrati meč između Ararata i Crvene zvezde u pčej-ofu Lige Evrope

Duej je planira za četvrtak, ali rat na teritoriji Nagorno-Karabaha, proglašeno ratno stanje u Jermeniji, sve je zakomplikovao.

Foto: Starsportphoto

 

 

Jermeni su zbog političke situacije i proglašenja ratnog stanja predložili da se meč plej-ofa Lige Evrope igra na neutralnom terenu. Njihova ideja je da susret bude odigrano u Tbilisiju (Gruzija), javlja portal "24sedam". Ranije se spominjalo da je predlog Crvene zvezde da se igra u Beogradu, odnosno da se zameni domaćinstvo.

Jedna od opcija je da se igra na neutralnom terenu, ali u zemljama koje su ranije nudile tu mogućnost kod UEFA (Mađarska, Grčka, Kipar i Poljska), odnosno ne bi trebalo isključiti i diskvalifikaciju Ararat-Jermenije iz takmičenja ako im ne bude dozvoljeno da napuste zemlju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Glas razuma

pre 3 godine

Ne treba prihvatiti ni jednu lokaciju blizu ratnog podeučja!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija