• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2020

23:02

ODMAH NAKON GENTA! STIŽU LOŠE VESTI SA MARAKANE!

Crvena zvezda

ODMAH NAKON GENTA! STIŽU LOŠE VESTI SA MARAKANE!

Podeli vest

Crvena zvezda će u Belgiji na revanšu protiv Genta u četvrtom kolu Lige Evrope biti izuzetno oslabljena. Crveno-beli su ove večeri slavili protiv Belgijanaca sa 2:1 na stadionu "Rajko Mitić"

Naime, fudbaler iz Obale Slonovače Seku Sanogo, večeras je u finišu prvog poluvremena dobio treći žuti karton u takmičenju pošto je prethodno požuteo i u mečevima protiv Hofenhajma i Liberecu.

Foto: Starsportphoto

Pravila kažu da posle tri žuta sledi meč pauze.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
japaja

pre 3 godine

To nije gubitak za Zvezdu nego dobitak, takvog idiota kao što je Sanogo na terenu odavni nisam video, grub je, igra se sa loptom u veoma opasnim situacijama a i nešto nije baš inteligentan. Njemu treba zabraniti da dolazi na stadion, kao i menadžeru koji ga je doveo.

Gux

pre 3 godine

Bas to sam hteo da napisem, u svakoj utakmici smo primili gol zbog njega. Kad bi doveli onog Bukarija iz Genta po desnom krilu, Kataji po levom, Ben u sredini, a Ivanic malo defanzivnije Zvezda bi gazila redom sve.

smesno

pre 3 godine

Nisam trener....Ali koju ulogu i sta igra Sanogo?? Prekrsaje koje pravi su tamno zuti ako ne direktno crveni kartoni. Prolazna ocena samo protiv Hofenhajma. Kod dosta trenera nebi odigrao ovaj mec protiv Genta do kraja, velik rizik da pocrveni, a zadnjih 25min. ubaci igraca koji sme da ide na loptu bre, a ne ovu nesrecu forsirati do kraja. Izmene katastrofa , od Falcinelija trazio da mu drzi loptu i smiri mec u zavrsnici , pa dobro bi prosli i sa bodom. Vako preostaje vremena da se Stankovic uvezba.

Maki

pre 3 godine

Da Sanogò je legenda ma on je ronaldo pa sad zvezda ne moze bez njega.Igrace isto kao sa njim!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija