• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.12.2020

23:37

(ANKETA) OCENE! Borjan ponovo dominirao! Jedan štoper za Ligu šampiona, drugi ni za zonu! Njegoš postaje ozbiljan igrač

Crvena zvezda

(ANKETA) OCENE! Borjan ponovo dominirao! Jedan štoper za Ligu šampiona, drugi ni za zonu! Njegoš postaje ozbiljan igrač

Podeli vest

Crvena zvezda je u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope remizirala sa Slovanom u Liberecu, a utakmicu su obeležili Milan Borjan sjajnim odbranama, El Fardu Ben pogođenom stativom i Dijego Falćineli golom rukom u stilu imenjaka Maradone

Šampion Srbije je evropsko proleće obezbedio još prošle nedelje, pa se činilo da je na meču sa Slovanom najbitnije da se niko ne povredi.

U nastavku možete pročitati ocene koje su dobili Zvezdini fudbaleri.

Milan Borjan (7,5) - Više nije nikakvo iznenađenje da kapiten Crvene zvezde bude najbolji pojedinac meča, tako je bilo i ovog puta. Imao je jedan kiks na startu koji je prošao nekažnjeno, a potom je zagospodario terenom i sa nekoliko vrhunskih intervencija spustio je rampu napadačima Slovana.

Milan Gajić (6,5) - Nije imao mnogo posla u odbrani, a u nekoliko navrata je odličnim izletim au napadu pravio probleme domaćim igračima.

Foto: Starsportphoto

Milan Gajić

Nemanja Milunović (7) - Perfektan! Fudbaleri Slovana ga nijednom nisu prošli, a dobio je i apsolutno svaki vazdušni duel. Jedina stvar koja mu se može zaeriti je nekoliko nesigurnih dodavanja.

Foto: Starsportphoto

Nemanja Milunović gospodari vazdušnim prostorom u Liberecu

Miloš Degenek (5,5) - Jedna od gorih partija reprezentativca Australije u crveno-belom dresu. "Mesarskim" startom je dobio žuti karton sredinom prvog poluvremena, a samo nekoliko minuta kasnije je mogao da završi utakmicu da mu sudija Matijas Gestranijus nije progledao kroz prste na povlačenje rivala sa obe ruke.

Milan Rodić (6,5) - Vratio se u tim posle preležanog koronavirusa, imao snage za 70 minuta i odradio ih je onako kako se od njega i očekuje.

Seku Sanogo (6,5) - Korektno odradio sve što se od njega očekuje. Zatvarao rivale na sredini terena, seckao igru i izbegao javnu opomenu drugi put uzastopno.

Njegoš Petrović (7) - Talentovani vezista postaje jedan od bitnijih igrača Crvene zvezde.  Bio je besprekoran i u naoadu, a i u odbrani.

Foto: Starsportphoto

Njegoš Petrović

El Fardu Ben (6) - Korektna partija reprezentativca Komorskih ostrva, ali je morao da je kruniše golom kada je pogodio stativu iz sjajne pozicije.

Gelor Kanga (5,5) - Previše je davio loptu, nije bilo ni lucidnosti. Mučno za gledanje.

Mirko Ivanić (6) - Bio je nevidljiv većim delom meča, ali je imao dva dobra pokušaja.

Dijego Falćineli (6) - Postigao gol u stilu Dijega Armanda Maradone, rukom, ali je on poništen, a Italijan je dobio i žuti karton. Osim toga, nije ulazio u šanse, ali je ponovo odradio dobar posao svojim kretnjama.

IZMENE

Veljko Nikolić (6) - Imao je dva nekontrolisana šuta otkad je ušao u igru, kao i jedan pad preko lopte. Ipak, za razliku od Kange, koga je zamenio, oko njega se nešto dešavalo.

Foto: Starsportphoto

Veljko Nikolić

Ričmond Boaći (5,5) - Potpuno nevidljiv. 20 minuta ničega.

Marko Gobeljić (6) - Napravio je komičan faul kada je dobi ožuti karton, pošto je promašio loptu i kao u crtaću pokupio rivala. Ipak, bio je aktivan u napadu, pa zbog toga 'šestica'.

Radovan Pankov (bez ocene) - Premalo vremena za konkretan učinak. Ušao u igru u 81. minutu.

Strahinja Eraković (bez ocene) - Premalo vremena za konkretan učinak. Ušao u igru u 81. minutu.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija