• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2021

12:46

ON JE ZVEZDINA VELIKA ŽELJA! Terzić otkrio sa kim crveno-beli PREGOVARAJU!

Crvena zvezda

ON JE ZVEZDINA VELIKA ŽELJA! Terzić otkrio sa kim crveno-beli PREGOVARAJU!

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić obratio se medijima povodom početka priprema za prolećni deo sezone

Jedan od najboljih igrača tokom jeseni bio je Nemanja Milunović, a evo hoće li doći do produžetka saradnje sa visokim štoperom. 

- Pričali smo sa Milunovićem pre mesec dana, pa i jutros. Posle treninga dolazi kod mene u kancelariju, nesporna je želja obe strane da nastavimo. Razgovaraćemo sa agentom i tu ne bi trebalo da bude išta sporno, ostaće dugo da igra u Zvezdi...

Foto: Starsportphoto

Pojačanje o kojem se najviše priča je Duško Tošić, dotakao se Terzić i o njemu. 

- Pričali smo s Tošićem, čuli se jutros, obavićemo još razgovore, ima naš poziv, vrata su mu otvorena. Samo treba da se poklope planovi i ambicije i videćemo još. Razgovaraćemo ovih dana, biće fizički spreman. Nadam se da ćemo se dogovoriti - rekao je Terzić. 

Crvena zvezda ima ponude za petoricu fudbalera, a to je potvrdio i generalni direktor. 

- Ima konkretnih ponuda. Pre svega za Bena i Degeneka, procenićemo u skladu sa potrebama tima, pričao sam već sa Stankovićem i Mrkelom da napravimo dogovor da zauzmemo dogovor o odlasku igrača. Može se desiti da odu obojica, a mogu i obojica da ostanu - rekao je Terzić i nastavio. 

Foto: Starsportphoto

- Imamo ponude za naše mlade igrače Petrovića, Gavrića i Nikolića, ali nismo planirali da odlaze. Mi ćemo sigurno zatvoriti finansijsku konstrukciju do juna i imaćemo stabilno poslovanje. Igrači mogu da se fokusiraju i nema opuštanja, šampionska titula nije osvojena!

Pored Tošića, dugačak je spisak igrača koji se pominju kao moguća pojačanja Crvene zvezde, ali uglavnom je reč o strancima. 

- Mi imamo problem stranaca i govorili smo o tome prošle i pretprošle godine. Četiri stranca su malo da bi se realizovali postavljeni ciljevi. Otišao je Boaći, došao je Bakajoko, priključili smo Odadu, a sad ih opet imamo šestoricu. Ako dovedemo još jednog... Mora da se poveća broj stranaca bar na pet - rekao je generalni direktor Crvene zvezde. 

Foto: Starsportphoto

Za kraj Terić je govorio o ciljevima za narednu sezonu. 

- Mi moramo da se fokusiramo na osvajanje šampionske titule i u ovoj sezoni znači više nego ikada ranije. Ne samo da bi prvi put u istoriji osvojili četiri šampionske zaredom, nego pobednik nosi sve. Vicešampion ne ide ni u kvalifikacije za Ligu Evrope nego u Ligu konferencija. Veliki je ulog, moramo da osvojimo šampionsku titulu. Imamo i spektakl protiv Milana, vraćeni smo na mapu Evrope i učinićemo sve da iz tog dvomeča budemo uspešniji od njih. Svesni smo kakav nas meč čeka, igraju izvanredno i nisu imali bolji i jači tim. Nadam se da ćemo imati bar 30% publike, jenjava pandemija, nadamo se bar 15-16 hiljada navijača. Cilj je naravno i osvajanje Kupa Srbije - podvukao je Terzić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija