• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2021

23:45

PREMINUO BIVŠI VESLAČ ZVEZDE! Nije dočekao da upozna svoje dete

Crvena zvezda

PREMINUO BIVŠI VESLAČ ZVEZDE! Nije dočekao da upozna svoje dete

Podeli vest

Bivši veslač Crvene zvezde Nikola Jovanović preminuo je drugog dana Božića od posledica koronavirusa, saopšteno je na Fejsbuk stranici posvećenoj ljubiteljima veslačkog sporta

- U petak, osmog januara, od posledica korona virusa preminuo je Nikola M. Jovanović, bivši veslač Crvene Zvezde i zaljubljenik i prijatelj veslačkog sporta - navedeno je.

Kao veslač, Nikola je osvajač brojnih medalja u mlađim kategorijama gde se pre svega isticao u disciplini skif. Sportski duh i beskompromisnu posvećenost radu Nikola je uspešno preneo i na druge oblasti života.

- Završio je Pravni fakultet, Univerziteta u Beogradu, a kao direktor Confida Consultinga u poslu je bio prepoznat kao vrstan stručnjak u oblasti poreskog savetovanja. Bio je predavač na Mokrogorskoj školi menadžmenta gde je nesebično delio svoja znanja sa drugima. Iznad svega, Nikola je bio posvećen otac supruzi Aleksandri, dvogodišnjem sinu Dejanu i jednogodišnjoj Nikolini. Na veliku žalost Nikola neće upoznati svoje treće, još uvek nerođeno dete. Hvala ti na svemu Nikola! - objavljeno je uz tužnu poruku da je sahrana zakazana za utorak na Novom Bežanijskom groblju.

U petak 08.01. od posledica korona virusa preminuo je Nikola M. Jovanović, bivši veslač Crvene Zvezde i zaljubljenik i... Posted by Serbian Rowing Lovers on Понедељак, 11. јануар 2021.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija