• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

27.01.2021

08:08

PRESUDNI DANI ZA ZVEZDU! Nudi Dragoviću POLA MILIONA EVRA! Terzić se sastao s Mamićem u Dubaiju!

Crvena zvezda

PRESUDNI DANI ZA ZVEZDU! Nudi Dragoviću POLA MILIONA EVRA! Terzić se sastao s Mamićem u Dubaiju!

Podeli vest

Direktor crveno-belih Zvezdan Terzić do juče je u Dubaiju pregovarao s menadžerom Aleksandra Dragovića * Austrijski reprezentativac srpskog porekla želi u Beograd, ali ima i druge, finansijski jače ponude

Crvena zvezda spremna je da ponudi fudbaleru Aleksandru Dragoviću (29) godišnju platu od pola miliona evra, saznaje Informer! Iskusnom štoperu Bajera iz Leverkuzena ugovor ističe na kraju sezone, a direktor crveno-belih Zvezdan Terzić do juče je u Dubaiju pregovarao s Dragovićevim menadžerima.

Srbina rođenog u Beču, koji igra za Austriju, pored Zvezde žele i drugi, finansijski moćniji klubovi. Prednost Beograđana je činjenica da je Dragović verni navijač crveno-belih i da mu je velika želja da zaigra za klub s "Marakane".
Ubeđivanje

Svi na "Marakani" uzdaju se u Terzićeve pregovaračke sposobnosti. Ne ide glatko, ali Zvezda je i dalje u igri
Informerov izvor

Dragović neće u Rusiju

Terzić se u Dubaiju sastao s Dragovićevim menadžerom Mariom Mamićem. Prema rečima našeg izvora upućenog u dešavanja, ništa još nije dogovoreno, ali Zvezda nije bez šansi u trci za korpulentnim defanzivcem.

- Mamić i Terzić su se sreli nekoliko puta u Dubaiju i pregovarali o Dragovićevom transferu. Njegov ugovor s Leverkuzenom ističe u junu, tako da bi već sad mogao da potpiše predugovor s nekim drugim klubom. Prva želja mu je Zvezda, a čelnici kluba s "Marakane" bi ga vrlo rado angažovali. Ono što bi moglo da pokvari posao je novac, jer igrač ima i druge ponude, koje su finansijski jače. Zvezda može da ponudi pola miliona godišnje i određeni bonus prilikom potpisivanju ugovora. Praksa je i da menadžeri dobiju proviziju za obavljen posao i pitanje je da li Zvezda može sve to da isprati - objašnjava naš izvor.

Kako saznajemo, Dragović ima i ponude Dinama iz Moskve i italijanske Parme. Moskovljani nude najviše novca, ali se defanzivcu ne ide u Rusiju. Osim nesporne želje igrača da dođe na "Marakanu", Zvezdin adut su i Terzićeve pregovaračke sposobnosti.

Jure Dejana Poparu

Uprava Crvene zvezde zainteresovana je za fudbalera Zvijezde Dejana Poparu (17), objavio je bosanski portal "Sport DC". Osim beogradskih crveno-belih, mladog vezistu želi i Štutgart, a letos su se za njega interesovali i Dinamo iz Zagreba i Slavija iz Praga. Ukoliko bi se preselio na "Marakanu", jasno je da ne bi odmah bio pojačanje za prvi tim, već bi otišao ili u omladinski pogon ili u Grafičar.

- Dragović je već igrao u Ukrajini za kijevski Dinamo i nema želju da ide u taj deo Evrope. Ne zanima ga Rusija. U Zvezdi se nadaju da će Terzić uspeti da ubedi Mamića da smanji svoju proviziju, ali i Dragovića da pristane na nešto manju platu od one koju bi mogao da dobije u nekom drugom klubu. Ne ide glatko, ali Zvezda je i dalje u igri - opisuje naš izvor situaciju.

Otpisali Tošića

Situacija oko Dragovića je jedan od razloga što su na "Marakani" odugovlačili sa angažovanjem Duška Tošića (36), koji je slobodan igrač. Terzić je nekoliko puta rekao da su Tošiću vrata na "Marakani" uvek otvorena. Zatim se iskusni štoper oglasio, rekavši da postoji obostrano interesovanje, ali da nikakvu ponudu nije dobio. Kako je objasnio naš izvor, Zvezdi je Dragović prioritet.

- Terzić je sve vreme bio u kontaktu s Tošićem, Igrač je išao na sastanak s njim i Mrkelom i delovalo je da će doći do saradnje. Duško je čak i odbio neke ponude iz Turske, jer je želeo da ostane u Beogradu kako bi bio bliže deci. Međutim, Zvezda mu nije dala konkretnu ponudu, jer joj je zapravo Dragović prioritet, a trenutno nema novca za obojicu - zaključio je naš izvor.
 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija