• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2021

15:15

TERZIĆ BACIO NAVIJAČE U TRANS! STIŽE VELIKO POJAČANJE! Na dobrom smo putu...

Crvena zvezda

TERZIĆ BACIO NAVIJAČE U TRANS! STIŽE VELIKO POJAČANJE! Na dobrom smo putu...

Podeli vest

Gostujući na televiziji Arena Sport generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić priznao je da je srpski šampion blizu angažovanja štopera Bajera iz Leverkuzena Aleksandra Dragovića.

Terzić je tokom prethodne sedmice bio u Dubaiju i imao sastanak sa zastupnicima reprezentativca Austrije. Deluje da bi Dragović mogao da zaduži crveno-beli dres već u junu kao slobodan igrač.

- Ima istine oko Aleksandra Dragovića. Razgovarao sam juče sa njim, isto tako i pre nekoliko dana. Nesporno je njegova želja, to je njegov dečački san, da zaigra u Crvenoj zvezdu. Na dobrom smo putu da to realizujemo. Mada ima još prepreka, ne bih više o tome -  rekao je za Arenu Zvezdan Terzić.

Crvena zvezda ove zime, ne računajuči Srđana Spiridonovića, nije napravila nijedan izlazni transfer. Najjača ponuda stigla je za Veljka Nikolića, ali je odbijena.

- Imali smo ponude za Gavrića, i Njegoša Petrovića. Za Veljka Nikolića smo odbili najbolju ponudu. Nije se odavno pojavio igrač sa takvim karakteristikama. Ima sjajne trkačke mogućnosti, prešao je igricu što se tiče testiranja. Igrač je kao što su Pirlo i Modrić. Odbili smo ponudu od pet miliona evra za Nikolića. Ne znam koja je to cifra koja bi nas zadovoljila. Ali njega bismo pustili za ozbiljnu cifru. U slučaju da se pojavi ponuda moguće je da će neko otići iz sadašnjeg sastava. Neće nam biti hendikep ako odu neki igrači, jer imamo na svakom mestu dva rešenja. Sutra se u Evropi zatvara pijaca, u Aziji traje i tokom februara. Ne mogu da se zakunem da neće niko otići. Traže naše igrače, ali svi su zbog korone spremni za pozajmice.

Foto: Starsportphoto

Zvezdan Terzić

Terzić je zadovoljan kako trenutno tim funkioniše.

- Doveli smo tri igrača. Mediji najavljuju Falka kao Mesija, Zvezda odavno nije dovela tako kvalitetnog igrača. On je potreban Zvezdi, na malom prostoru rešava situacije. Slažemo kockice za kvalifikacije, morali smo da iskoristimo šansu i dovedemo takvog igrača. To ne bi bilo moguće u junu

Kaže čelnik Zvezde da pojačanja iz Superlige neće biti.

„U ovom momentu ne vidimo igrače koji mogu da nam koriste, kada su u pitanju najviši zahtevi. Ovo je najbolji Zvezdin tim u poslednjih 20 godina. Vidim po treninzima i po utakmicama da će sve da pršiti. Biće i nezadovoljnih. Jako će biti teško Dejanu Stankoviću da to uklopi. Ali juče sam mu čestitao na urađenom. Popili smo piće u ponoć, da mu još jednom kažem koliko sam zadovoljan njegovim radom i napretkom. Probudio sam ga.

Neizbežna tema bio je i broj stranaca u srpskoj ligi. Posebno posle najave i reakcije trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića.

- Poslednjih godinu dana nismo imali kontakt sa ljudima iz Saveza na ovu temu. Izenađen sam bio reakcijama trenera Stanojevića, bila je malo preterana. Smatramo da veći broj stranaca može da doprinese kvaligtetu naše lige. Ne vidim što bi videli drugi klubovi kao opasnost. Svi u Evropi imaju više stranaca od nas, sa četvricom teško možemo da budemo konkurentni u Evropi. Nikada dobrom domaćem igraču neće stranac uzeti mesto. Na derbiju Inter- Milan nema nijednog stranca na terenu. Realnost je da se poveća broj stranaca na klubu je da odluči u kom pravcu će razmišljati i kako se fokusirati -  dodao je Terzić.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Joca

pre 3 godine

Dečački snovi, da se Bundesliga zameni tramvajligom? Koga vi lažete? Ispunjavate mu želju i zatrpavate ga parama, € - vrićima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija