• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2021

07:46

ZVEZDAŠI, OVA EKIPA NAPADA MILAN! Delije, tu je i on! Stanković poslao spisak u UEFA!

Crvena zvezda

ZVEZDAŠI, OVA EKIPA NAPADA MILAN! Delije, tu je i on! Stanković poslao spisak u UEFA!

Podeli vest

Crvena zvezda i Milan u šesnaestini finala Lige Evrope prvi meč igraju 18. februara, a zna se i tim šampiona Srbije koji će se suprotstaviti "rosonerima"

Dejan Stanković je odredio spisak igrača koji su registrovani za drugi deo sezone u Ligi Evrope. Tokom zime stigla su pojačanja na "Marakanu", pa ima promena na spisku.

Stigli su Filipo Falko, Aksel Bakajoko i Slavoljub Srnić, koji se vratio. Ali, oni što su navijači željno čekali, to je vest o Aleksandru Kataiju, pošto se spekulisalo da neće biti spreman za "rosonere".

Ipak, najbolji fudbaler Zvezde je na spisku za duel sa Milanom! 

Zvezdina "desetka" je imala zdravstvenih problema, pa je bilo pitanje da li će moći da pomogne saigračima i kada u drugom delu sezone. Ovo je spisak svih registrovanih igrača Zvezde:

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Katai i Dejan Stanković

GOLMANI: Zoran Popović, Marko Ćopić, Milan Borjan;

ODBRANA: Milan Gajić, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Strahinja Eraković, Marko Gobeljić;

SREDINA: Mirko Ivanić, Aksel Bakajoko, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Željko Gavrić, Mateja Bačanin, El Fardu Ben, Seku Sanogo, Andrija Radulović, Slavoljub Srnić, Aleksa Vukanović;

NAPAD: Milan Pavkov, Filipo Falko, Dijego Falćineli, Marko Lazetić, Nikola Krstović.

Crvena zvezda prvi meč 1/16 finala Lige Evrope protiv Milana igra na stadionu "Rajko Mitić" 18. februara, dok će revanš biti na programu sedam dana kasnije.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija