• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

25.02.2021

07:42

LOVCI NA FAVORITE! Šampion Srbije spreman za borbu na San Siru: Došli smo da izbacimo Milan!

Crvena zvezda

LOVCI NA FAVORITE! Šampion Srbije spreman za borbu na San Siru: Došli smo da izbacimo Milan!

Podeli vest

Milan Borjan, Marko Gobeljić i Veljko Nikolić veruju da Crvena zvezda večeras može da produbi rezultatsku krizu Milana i da pobedom eliminiše "rosonere" iz Lige Evrope * Prvak Srbije juri pobedu ili remi uz tri ili više datih golova

Došli smo na "San Siro" da pobedimo Milan i izbacimo ga iz Lige Evrope, poručuju fudbaleri Crvene zvezde Milan Borjan, Marko Gobeljić i Veljko Nikolić. Revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope na programu je večeras (21.00, RTS 1), a srpskom šampionu je posle beogradskih 2:2 potrebna pobeda ili remi uz tri ili više datih golova.

Stigli Ivanić i Katai

Zvezdinu ekipu je u Italiji dočekalo lepo vreme i utisak je da će uslovi za igru biti odlični. Potpun ugođaj kvari jedino to što zbog epidemije koronavirusa neće biti publike.
Lovci na favorite

Mnogo puta smo u poslednje četiri godine dokazali da je fudbal čudo i da možemo da pobedimo one koji su bili favorizovani
Milan Borjan


Tim Zvezde delimično je desetkovan, pošto zbog kartona neće igrati Milan Rodić i Nemanja Milunović, dok zbog povreda izostaju Strahinja Eraković i Aksel Bakajoko. Ostali igrači su otputovali u Italiju, s tim da Aleksandar Katai i Mirko Ivanić sigurno neće biti spremni za ceo meč. Glavni adut gostiju je trener Dejan Stanković, koji je skoro čitavu karijeru proveo u Seriji A i do tančina poznaje italijanski fudbal.

Stanković je očigledno odlično pripremio ekipu i zarazio je optimizmom, pa kapiten Milan Borjan nema dilemu da Zvezda večeras može do pobede.

- Verujem u ovaj tim, ma ko od nas da izađe na teren. Veća želja za pobedom će odlučiti ko će da slavi, a ja bih rekao da smo to mi. Verovao sam uvek, mnogo puta smo u poslednje četiri godine dokazali da je fudbal čudo i da možemo da pobedimo one koji su unapred proglašeni favoritima. Nadam se da će tako i sad biti - poručuje Borjan.

Foto: Starsportphoto

 



Italijanski mediji najavljuju da će Milan ponovo igrati u kombinovanom sastavu, konkretno bez Zlatana Ibrahimovića i Marija Mandžukića. Borjan, međutim, kaže da ne pridaje značaj takvim informacijama.

MILAN - CRVENA ZVEZDA 21.00

Grad: Milano Stadion: "San Siro" Kapacitet: 75.923 Sudija: Hesus Hil

MILAN: Donaruma - Kalulu, Tomori, Romanjoli, Ernandez - Tonali, Meite - Rebić, Krunić, Kastiljeho - Leao. Trener: Stefano Pioli

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Pankov, Degenek - Gajić, Petrović, Kanga, Srnić - Ben, Falko - Falčineli. Trener: Dejan Stanković


- Znam kako razmišljaju svi momci u timu, a to je da mi budemo na nivou koji se od nas očekuje. Ne zanima nas ko je sa druge strane terena. Ne obraćam pažnju ni na to što je Milan u blagoj krizi rezultata. Jedino je važno da mi verujemo u pobedu - jasan je Borjan.

Gol iz prekida

Ako bi trebalo da predvidim dešavanja na terenu, rekao bih da će presuditi neki prekid
Marko Gobeljić

 

Pobeda nad Liverpulom u Ligi šampiona, remi sa Napolijem, odlične partije pre nekoliko godina u Ligi Evrope protiv Arsenala i u Beogradu i u Londonu, najbolji su pokazatelj kako bi Zvezda trebalo da odigra večeras. Univerzalac crveno-belih Marko Gobeljić veruje da će prekid Zvezdi doneti pobedu.

- Dobro sam, povreda je prošlost i spreman sam da izađem na teren ako trener Stanković tako odluči. Spreman sam da igram na koju god poziciju da me stavi. Milan je u krizi i to moramo da iskoristimo i prođemo dalje. Ako bi trebalo da predvidim dešavanja na terenu, rekao bih da će presuditi neki prekid - kaže Gobeljić.

Foto: Starsportphoto

 



Nema razloga za strah

Sa timom je u Milan otputovao i Veljko Nikolić, koji se oporavio od povrede zgloba. On je morao da propusti meč u Beogradu, ali priželjkuje da u revanšu dobije šansu i da ostvari san igranjem na čuvenom "San Siru".

- Očekujem tešku utakmicu. Italijani su imali nekoliko loših rezultata i čini mi se da je to razlog više da večeras izađu u najjačem sastavu. Mi smo desetkovani, fali nam nekoliko ključnih igrača, ali verujem da ćemo uspeti da pariramo domaćinu. Voleo bih da se nađem u startnoj postavi. Ko god da bude protiv nas, neće nas uplašiti - zaključuje Nikolić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija