• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2021

22:29

ŠOK SA MALOG KALEMEGDANA! Zvezda raskinula ugovor sa reprezentativcem Srbije

Crvena zvezda

ŠOK SA MALOG KALEMEGDANA! Zvezda raskinula ugovor sa reprezentativcem Srbije

Podeli vest

Talentovani krilni centar Boriša Simanić (22, 211) nije više član Crvene zvezde

Crvena zvezda i Boriša Simanić su posle sedam godina završili saradnju, nezvanično prenosi "Mozzart Sport".

Tim sa Malog Kalemegdana u 29. kolu Evrolige igra protiv Himkija, a u rosteru treću utakmicu zaredom nema Simanića, a razlog je upravo taj što je došlo do rastanka.

Momak rodom iz Ljubovije se poslednji put u sastavu Crvene zvezde našao u prošlonedeljnom meču protiv minhenskog Bajerna u Beogradu, ali je susret odgledao sa klupe.

Poslednji nastup za crveno-bele ubeležio je kolo ranije na gostovanju Baskoniji u Vitoriji. Posle Bajerna, Simanića nije bilo u protokolu za gostovanje Olimpijakosu u Evroligi i Splitu u regionalnom takmičenju.

Simanić je u prvi tim Crvene zvezde ušao u sezoni 2015/16 posle proboja u prvi tim FMP iz Železnika kao pozajmljen igrač. Posle dve godine u seniorskom pogonu crveno-belih takmiačarsku 2017/18 provodi na novoj pozajmici u beogradskom predgrađu, da bi najbolja izdanja u dresu Zvezde pružao tokom mandata Milana Tomića, u sezoni 2018/19.

Foto: Starsportphoto

Boriša Simanić protiv Efesa

On je tada obeležio petu utakmicu finala plej-ofa ABA lige protiv Budućnosti kada je osvajanju titule doprineo sa deset poena, pet skokova, tri asistencije, dve blokade i jednom ukradenom loptom.

Tokom proteklih godina nekoliko puta dobijao je šansu da se dokaže i postane startno visoko krilo Crvene zvezde, ali umesto konstantne forme kod Dejana Radonjića i Dragana Šakote znao je samo na momente da potvrdi veliki talenat i potencijal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gašo

pre 3 godine

Nije rodom iz Ljubovija već iz Bratunac Republika Srpske naš sugrađanin toliko da se zna

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija