• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2021

16:38

OGLASIO SE DIREKTOR ABA LIGE! Evo šta kaže o sramnom vređanju Radonjića u Podgorici

Crvena zvezda

OGLASIO SE DIREKTOR ABA LIGE! Evo šta kaže o sramnom vređanju Radonjića u Podgorici

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su poraženi od Budućnosti (83:63) u utakmici 22. kola ABA lige, ali posle meča malo ko priča o stvarima koje su viđene na parketu, već su u žiži dešavanja sa tribina

Naime, Budućnost je imala podršku nekolicine navijača (huligana prim. aut.) koji su od početka do kraja meča vređali Crvenu zvezdu, njenog kapitena Brankla Lazića i Srbiju.

Međutim, u nekoliko navrata se na tapetu našao i Dejan Radonjić, bivši trener Budućnosti i aktuelni strateg tima sa Malog Kalemegdana.

"Dejo, splačino" čulo se između ostalog sa tribina u toku meča.

O tome je dan posle utakmice govorio sportski direktor ABA lige Milija Vojinović.

Kada je u pitanju vređanje, ABA liga je tu jasna. nesportsko ponašanje i vređanje aktera je nedopustivo - rekao je Vojinović za "Mondo".

Foto: Starsportphoto

Navijači Budućnosti

Potom se osvrnuo i na to što je bilo navijača u "Morači".

- Što se tiče publike u hali, ABA liga je tu na poziciji na kojoj je i Evroliga. To znači da prisustvo publike u hali zavisi od lokalnih epidemioloških mera i odredbi nadležnih sluzbi u svakoj državi pojedinačno - zaključio je Vojinović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miroslav

pre 3 godine

A mi i dalje im dajemo direktorska mesta ,besplatno zdravstveno osiguranje skolovanje,studiranje i jos desetine beneficija.I treba da nas vredjaju kad smo ovce...U stvari volovi.Muka mi je od Crnogoraca..

Giro D Shabo

pre 3 godine

Sve Vam je zalud kmečavci. Odrasmo Vas ko repu!

JOVAN BRKLJAČ

pre 3 godine

U VEZI UTAKMICE. JAKO SLABO, NEMOĆNO. VEROVATNO JE UTACAO UMOR POSLE ATINE ZA ČEGA IM ČESTITAM OD SVEG SRCA. A U VEZI NJIHOVIH NAVIJAČA NA UTAKMICI , PA NJIMA I NJIHOVIM MENTORIMA I TRAGOVI SMRDE NEČOVJEŠTVOM.

zorann78

pre 3 godine

Meni samo nije jasna jedna stvar,vredjaju Zvezdu u redu ali da vredjaju Srbiju a trener koji je Srbin i par igraca cute na to,stvarno sramota.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija