• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2021

22:32

DERBI BEZ NAVIJAČA JE BAŠ ČUDAN! Basta priželjkuje reprizu 132. derbija!

Crvena zvezda

DERBI BEZ NAVIJAČA JE BAŠ ČUDAN! Basta priželjkuje reprizu 132. derbija!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde će u sredu od 18 časova dočekati Partizan na stadionu "Rajko Mitić” u okviru 30. kola Superlige Srbije

Akter 132. večitog derbija u kom je Zvezda slavila sa 4:1 bio je Dušan Basta. Desni bek se prisetio kako je izgledao derbi na "Marakani” bez publike.

- Padala je kiša i vreme je bilo baš loše. Uslovi za igru nisu bili najsjaniji. Partizan je poveo u ranoj fazi meča, a onda smo mi dobrom igrom uspeli da preokrenemo rezultat u našu korist. Jedna veoma lepa uspomena. Bila je čudna atmosfera, jer se igralo bez publike. Derbi bez navijača je baš čudan, nije nam bilo komforno. Ovaj put se takođe igra pred praznim tribinama, ali da se ponovi uspeh iz 132. večitog derbija i biću zadovoljan - izjavio je Basta za sajt kluba.

Nekadašni kapiten Crvene zvezde je objasnio i koliku važnost i odgovornost nosi večiti derbi.

- Velika odgovornost je igrati derbi utakmicu, to je najbitniji, najgledaniji i najznačajni meč u našoj zemlji, a sve to diže taj duel na veći nivo. Zvezda dobro igra ove sezone, što je pokazala u mnogo navrata. Protiv Milana smo odigrali odlično, a večiti derbi je skoro uvek neizvestan, ali se nadam da ćemo izaći iz ove utakmice kao pobednici - zaključio je Basta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija