• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2021

15:19

DELIJE U TRANSU, JAVIO SE PRED DERBI! Dragović poslao poruku navijačima! Da li ovo znači da dolazi?

Crvena zvezda

DELIJE U TRANSU, JAVIO SE PRED DERBI! Dragović poslao poruku navijačima! Da li ovo znači da dolazi?

Podeli vest

Štoper Bajera iz Leverkuzana Aleksandar Dragović oduševio je navijače Crvene zvezde nekoliko sati pre početka meča sa Partizanom na "Marakani" (18.00, Arena 1, B92)

Na Instagram storiju, Aleksandar Dragović je prvo postavio fotografiju navijača Crvene zvezde sa zastavom Delija i poruku "idemo jako“. 

To nije sve, još jednom fotografijom je oduševio navijače Zvezde. Izabrao je koreografiju navijača Crvene zvezde na jednom od prethodnih derbija iz Ljutice Bogdana uz poruku:

- Duhom Marakane porazi Partizane...

Foto: Instagram

 

Podsećanja radi, Dragović je prva želja Crvene zvezde u narednom prelaznom roku. Već nekoliko meseci crveno-beli pokušavaju da ga dovedu na Marakanu, pošto će u junu i zvanično postati slobodan igrač.

Zvezdan Terzić tokom januara otkrio da je boravio u Dubaiju i susreo sa sa menadžerskim timom fudbalera Bajera. 

Nije sporna ni njegova želja da dođe u redove šampiona Srbije, a novom objavom je  dodatno raspalio maštu "delija".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija