• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2021

20:12

STANKOVIĆ ZAPLAKAO POSLE POBEDE! Ovi momci su duša Zvezde, mogu sa njima gde hoćete! /VIDEO/

Crvena zvezda

STANKOVIĆ ZAPLAKAO POSLE POBEDE! Ovi momci su duša Zvezde, mogu sa njima gde hoćete! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan rezultatom 1:0 (0:0), u 164. "večitom" derbiju golom Mirka Ivanića glavom

Bila je ovo prva pobeda Dejana Stankovića u derbiju kao trenera.

- Meni je srce puno kada vidim kao grupu. Ovi momci su to zaslužili, meni je srce puno kada ih vidim kao grupu. ne bežimo od odgovornosti. Ovi mimci su duša Crvene zvezde, zlato Crvene zvezde. Ja se njima zahvaljujem na ovih godinu dana.Zbog lojalnog odnosa prema meni, prema dresu, klubu navijačima... - kazao je posle pobede Dejan Stanković sa suzama u očima.

- Prvo poluvreme je bilo loše, znamo i zašto, drugo poluvreme je bilo dobro znamo i zašto.

Stanković se zahvalio klubu na poverenju i podršci tokom godinu dana rada.

Foto: Starsportphoto

 

Da se zahvalim klubu, Zvezdanu Terziću, Mitru Mrkeli, na podršci kada i nije bilo dobro. Da, sada sam bolji trener. Ja sa njima mogu gde god hoćeš.

Što se tiče šampionske trke, ona još nije gotova!

Foto: Starsportphoto

 

- Nije stavljena tačka, posle ove utakmice moraš da overiš ovaj brejk, dok ne overiš matematički ništa nije sigurno. Ne želim da spustimo gard i da se ne daj bože brukamo negde. Žao mi je što Marakana nije bila puna, ali u nekom pogrešnom smo vremenu. Nadam se da će nas puna Marakana čekati u kvalifikacijama.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija