• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2021

14:47

ZVEZDI JE POTREBAN DŽAK PARA! Prijović i Dragović zarađuju MILIONE EVRA!

Crvena zvezda

ZVEZDI JE POTREBAN DŽAK PARA! Prijović i Dragović zarađuju MILIONE EVRA!

Podeli vest

Crvena zvezda je nadomak četvrte šampionske titule, pa uveliko radi na pojačanjima kako bi napala učešće u Ligi šampiona

Zvezda je sve karte bacila na stare želje - Aleksandra Dragovića i Aleksandra Prijovića.

Zvezdan Terzić je još tokom zimskih priprema otkrio da pregovori sa defanzivcem Leverkuzena uveliko traju.

O dolasku Prijovića pričalo se tokom prošlog leta, Zvezda sada pokušava da završi posao, a razgovori dve strane takođe su u toku.

Foto: printscreen

Aleksandar Prijović

Ali, pitanje je da li se radi o realnim željama ili nemogućoj misiji. Prijović i Dragović žele da dođu na "Marakanu", to nije sporno, ali je pitanje da li Zvezda može da ih plati. 

Austrijanac će postati slobodan igrač od jula i biće spreman da potpiše bez obeštećenja, a navodno trenutno u Bajeru zarađuje tri miliona evra godišnje.

Anketa

 

 

S druge strane situacija, Prijović  ima ugovor sa Itihadom do 2023. godine, a u arapskom klubu zarađuje ogroman novac pošto je dogovoreno da godišnje inkasira preko pet miliona evra. 

Foto: Reuters

Aleksandar Dragović

- Za Prijovića se povela priča kada smo bili na Kipru na zimskim pripremama. To ti je direktna priča… On tamo ima jaku platu, spustili smo se kada smo čuli uslove. Došlo se na ideju, ali daleko je to bilo od realizacije. Bilo je pet miliona prepreka – rekao je Stanković letos.

Najbolja opcija i vrlo realna bi bila pozajmica Prijovića kao što je to bio slučaj sa Sekuom Sanogom. Crveno-beli su raspalili maštu navijača, jer sa njima dvojicom ne bi samo sanjali o plasmanu u Ligu šampiona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cvilidreta

pre 3 godine

...za Dragovica jos i djene-djene ali Prijovic? Kraj njega bi jedan od vec postojecih nam spiceva verovatno grejao klupu celu sezonu - pre Pavkov nego Falcineli - a to je besmisleno, pogotovo sto Prijovic nije nista mnogo bolji / kvalitetniji od njih. Plus, tu je i mladi Krstovic...tako da, eventualno ako bi prodali Pavkova i Bena otvorila bi se odgovarajuca pozicija, ovako...bio bi (bespotrebni, skupi i pred poznim igrackim godinama) visak.

Sladjan

pre 2 godine

A gde je taj pankov katai I ostali ....KAda smo se ponizavali na kipru,sa omonijom,znaci uvek I'ma bolji od boljih,.........I neboj se sigurno ne dolaze,mogu 10 puta vise zaraditi napolju........

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija