• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2021

14:33

VASKRŠNJA PORODIČNA IDILA ZVEZDAŠA! Ovako igrači Zvezde slave veliki praznik!

Crvena zvezda

VASKRŠNJA PORODIČNA IDILA ZVEZDAŠA! Ovako igrači Zvezde slave veliki praznik!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde se trude da svaki slobodan trenutak provedu sa porodicama, te im je nekoliko dana pauze zbog najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa posle napornog ritma utakmice i više nego dobro došlo

Vaskršnji praznici bude najlepše emocije kod svih, pa tako i kod igrača Zvezde, koji nisu krili da se sa približavanjem ovog praznika javlja posebna atmosfera, naročito u domovima u kojima su prisutna deca.

Iskusniji igrači našeg tima Milan Borjan, Aleksandar Katai i Slavoljub Srnić iskoristili su priliku da svim zvezdašima čestitaju praznik i požele puno sreće, zdravlja i uspeha, a sličnu poruku za navijače imali su i mlade nade Crvene zvezde, Veljko Nikolić i Marko Ćopić.

- Svim navijačima Crvene zvezde želim srećan Uskrs i da praznik provedu sa najbližima u zdravlju i sreći. Svi se izuzetno radujemo praznicima kao što su Božić i Uskrs, jer nemamo često priliku da se okupimo i u porodičnoj atmosferi proslavimo u skladu sa svim običajima. Uskrs je veoma bitan u mojoj porodici, a sin se veoma raduje kada se takmičimo u lupanju jajima i uvek pobedi, trudimo se da mu što više ulepšamo praznik pa mu često damo i drveno jaje kako bi stalno pobeđivao – istakao je Borjan.

Foto: Starsportphoto

 

Zvezdina desetka takođe je imala poruku za navijače.

- Pre svega bih čestitao svim našim navijačima praznik i poželeo im da uživaju sa svojim porodicama, budući da nas je zadesila situacija sa korona virusom i nismo imali priliku često da uživamo u prethodnih godinu dana. Praznicu su prava prilika da provedemo vreme sa najbližima, s obzirom da smo često odsutni zbog obaveza u klubu. Deca se najviše raduju praznicima, a ja sam srećan što ću ga ove godine provesti sa porodicom – istakao je Aleksandar Katai.

Slavoljub Srnić takođe nije krio zadovoljstvo zbog činjenice da će uskršnje praznike provesti u  rodnom Šapcu.

- Hristos vaskrse, srećan Vaskrs svim navijačima Crvene zvezde. Nadam se da će zaljubljenici u crveno-bele boje praznik provesti u lepoj atmosferi sa svojim najbližima, kao što ću i ja to učiniti. Srećan sam što ću sa porodicom posetiti rodni grad i uživati osim sa sinom i suprugom i sa ostalim članovima porodice – poručio je Srnić.

Foto: Starsportphoto

 

Golman omladinske selekcije i član prvog tima Crvene zvezde nije krio da je prilikom farbanja jaja najčešće posmatrač, ali da uživa u svim običajima koji se praktikuju za Uskrs.

- Hristos vaskrse! Svim navijačima našeg kluba želim da u miru i veselju proslave Uskrs. Pored Božića, Uskrs je najvažniji praznik, a moja porodica ga svake godine obeleži sa svim običajima koji su karakteristični za ovaj praznik. Mama se najviše bavi farbanjem jaja, brat često pomogne, a ja najviše volim dan Uskrsa i rado ga provodim sa najbližim članovima porodice -  istakao je Marko Ćopić.

Foto: Starsportphoto

 

 

Mladi fudbaler Veljko Nikolić poručio je da mu vreme provedeno sa porodicom za vreme praznika kao što je Uskrs mnogo znači.

- Čestitam svim navijačima Crvene zvezde Uskrs i želim im da uživaju u prazniku. Drago mi je što ćemo imati priliku da za uskršnje praznika uživamo u krugu porodice. Radujem se svim običajima koji su vezani kako za Uskrs tako i za Božić, pa tako ni ove godine u mojoj porodici neće izostati dobro poznato takmičenje u lupanju jajima koje smo sa nestrpljenjem iščekivali kada smo bili mlađi-  istakao je Veljko Nikolić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Deki

pre 2 godine

Jel moguce da cestitaju Uskrs navijacima C.Zvezde samo? Kakve glave... dragi Srbi svih navijackih, Hristos Vaskrese

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija