• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2021

23:14

KRSTOVIĆ ODUŠEVIO DELIJE! Prvi sam se javio treneru da šutiram penal! Progovorio i o sukobu sa Stojkovićem! Ponele su me EMOCIJE!

Crvena zvezda

KRSTOVIĆ ODUŠEVIO DELIJE! Prvi sam se javio treneru da šutiram penal! Progovorio i o sukobu sa Stojkovićem! Ponele su me EMOCIJE!

Podeli vest

Crvena zvezda je osvojila 25.put nacionalni kup savladavši Partizan u finalu nakon jedanaesteraca, a u penal seriji posebno je bio zapažen mladi Nikola Krstović

Posle 120 minuta igre nije bilo pogodaka, a crveno-beli su slavili posle boljeg izvođenja jedanesteraca sa 4:3. 

Jedan od junaka bio je mladi napadač Nikola Krstović.

Foto: Starsportphoto

 

- Prvi sam se javio treneru Stankoviću za izvođenje penala jer sam bio siguran u sebe, i u to da ću ga dati. Malo su me ponele emocije, pa sam zato tako odreagovao. Ovaj pogodak posvećujem mojoj porodici koja me je uvek podržavala, u lepim i teškim trenucima. Mom ocu, majci i sestri, koje volim najviše na svetu - rekao je Krstović za klupski sajt.

Mladi igrač se zahvalio navijačima na podršci koju su pružali timu.

- Ovo je velika nagrada za sve zvezdaše koji su nas bodrili putem malih ekrana. Žao mi je što niste bili u prilici da nas podržite na tribinama, ali verujem da će od leta biti prilike i za to. Veliki pozdrav za sve njih i nadam se da ćemo duplu krunu slaviti i dogodine - naglasio je Krstović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija