• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2021

14:29

TERZIĆ NAJAVIO NOVE BOMBE! Zvezda želi Arnautovića i Prijovića, Kolarov već viđen na Marakani! Evo ko ne odlazi!

Crvena zvezda

TERZIĆ NAJAVIO NOVE BOMBE! Zvezda želi Arnautovića i Prijovića, Kolarov već viđen na Marakani! Evo ko ne odlazi!

Podeli vest

Crvena zvezda je pre nekoliko dana dovela Aleksandra Dragovića, a moglo bi još bar jedno vrhunsko pojačanje da obuče dres šampiona Srbije

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkriva da je u pregovorima i sa Markom Arnautovićem.

- Razgovaramo, na dobrom ste te putu. Videćemo ima još dosta stvari da se poklopi. Sve ono što se pisali ima utemljenje. Niste nigde promašili, razgovaramo. Ima tu još momaka - rekao je Terzić posle pitanja o Arnautoviću i Prijoviću.

Istakao je da neće biti prodaje glavnih igrača do kraja kvalifikacija.

- Niko od ovih koji su kostur tima ne može da ide do kraja kvalifikacija. Ako dobijemo adekvatne ponude za Nikolića Petrovića i Gavrića, oni mogu da idu. Na pripreme vodimo šest mladih igrača Nikola Stanković, Lazetić, Matić, Lučić i braću Mituljikić, To je šest bonus igrača koje vodimo na pripreme.  Do 22. juna hoćemo da kompletiramo igrački sastav i da jači nego ikada uđemo u kavlifikacije za LŠ. U prvoj rundi smo slobodni, u drugoj i trećoj smo povlašćeni. Zvezda je i danas jača nego ikada i sa velikim optimizmom ulazimo u kvalifikacije. Imamo još dosta posla što se tiče priprema i pojačanja. Želja i cilj su jasni, da se uđe u Ligu šampiona.

 

Foto: Reuters

Marko Arnautović

Terzić ne krije da je želja i Aleksandar Kolarov, sa kojim će za vikend imati finalne razgovore.

- Znate da je stav Zvezde da ne govorimo imenima pre nego što realiziujemo dolaske, ali nesporna je naša želja da se pojačamo, da vidimo Kolarova u Zvezdi. Znate da smo se suzdržavali oko priča kod Dragovića, zbog čega je jedan takav igrač došao u Zvezdu, ali i to je dokaz koliko se klubu veruje.

- Želimo kvalitetne i iskusne igrače jer nam rezultat mnogo donosi, Nema se pravo na grešku. Neće dolazak svih tih igrača ugroziti dolazak naših mladih igrača. Zbog toga smo se i izborili u FSS za bonus pravilo. Ali, iskusni igrači van donose trenutni rezultat.

Čeka se ishod pregovora sa Milunovićem, a klub razmatra i status Srđana Babića, za koga Terzić kaže da postoji ponuda iz Portugalije.

Foto: Starsportphoto

 


- Čekamo ishod razgovora sa Milunovićem, da vidimo šta će biti sa Babićem. Jutros smo razgovarali na temu da li da prihvatimo ponudu Famalikaa za 1,5 miliona ili da ga vratimo. Ima izvanrednu sezonu a može biti izuzetno kompatibilan sa Dragovićem.

Od stranaca najbolji status imaju Sanogo, Kanga, Ben i Falko.

- Nemamo prostor za strance. Naša želja je da zadržimo Sanoga, Kangu, Bena, Falka, videćemo šta će biti oko Falćinelija. Pregovaramo sa Bolonjom, kompleksna je stvar. Imamo mnogo kvalitetni srpskih igrača sa ozbiljnim karijerima, povratnika koji mogu da budu dragoceni.

Foto: Starsportphoto

 

Ističe i da Pavkov sigurno ostaje jer je potreban klubu.

- Pavkov sigurno ostaje, treba nam. On je jedini krivac za ponekad lošiji status koji ima. Da nije dobio žuti protiv IMT-a bio bi starter. Mora sebe da natera da uvek bude ovakav kao u poslednja dva,tri meseca. I Stanković je rekao da ne može da prepozna Pavkova sada i kakav je bio na početku - zaključio je Terzić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baki

pre 2 godine

Jedno pitanje . Odakle zvezdi toliko para za sva ta pojačanja ? Da li su to pare nas poreskih obveznika koje se troše ba ovakve budalaštine ? Donesite zakon o sportu i privatizujte klubove pa onda ko hoće neka baca pare na polupismene fudbalere . Objavite poslovanje svih klubova i koliko su platili poreza na sve a koliko im je neko dao bez pristanka građana naših para .

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija