• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2021

17:05

RADUJTE SE, ŽENE! KOLAROV BLIZU ZVEZDE! Najveći zavodnih srpskog fudbala stiže u Beograd!

Crvena zvezda

RADUJTE SE, ŽENE! KOLAROV BLIZU ZVEZDE! Najveći zavodnih srpskog fudbala stiže u Beograd!

Podeli vest

Aleksandar Kolarov (35) na korak je do potpisivanja ugovora sa crveno-belima, na zadovoljstvo navijača, ali i mnogih devojaka koje iskusnog levog beka smatraju neodoljivim

Fudbaler Aleksandar Kolarov (35) blizu je dogovora sa Crvenom zvezdom, a ova vest će jednako obradovati navijače kluba sa "Marakane" i beogradske lepotice!

Iskusni levi bek nedavno je završio saradnju sa Interom i trenutno je slobodan u izboru novog kluba, a još ranije je pokazao da je poprilično slobodan i kad su u pitanju veze sa ženama.
Prijatelji

Kolarov je u odličnim odnosima sa generalnim direktorom Terzićem i sa trenerom Dejanom Stankovićem

Sportski ciljevi

Kolarov bi ovog vikenda trebalo da razgovara sa generalnim direktorom crveno-belih Zvezdanom Terzićem. Prema rečima našeg izvora bliskog srpskom šampionu, ukoliko ne dobije neku baš znatno finansijski unosniju ponudu, bivši kapiten reprezentacije Srbije potpisaće ugovor sa Zvezdom.

- Kolarov je u odličnim odnosima sa generalnim direktorom Terzićem i sa trenerom Dejanom
Stankovićem, što može da doprinese bržem dogovoru. Uzimajući u obzir njegove godine, pitanje je da li negde može da dobije mnogo više novca nego u Zvezdi, a troškovi života u Beogradu su mu manji nego u većini evropskih gradova. Privlače ga i sportski ciljevi, jer će crveno-beli pokušati da uđu u Ligu šampiona. Realno je da dođe do saradnje
- objasnio je naš izvor.

Foto: reuters

 



Iako ima 35 godina, nema sumnje da bi Kolarov zbog svog kvaliteta i iskustva mnogo značio crveno-belima. Ono što mnoge brine je kako bi se uklopio u tim i da li bi narušio atmosferu u ekipi. Poznato je da on voli da bude vođa, a pored toga, u poslednjih nekoliko godina, češće se govorilo o njegovim ljubavnim avanturama nego o učinku na terenu.



Sve je počelo kad su mediji otkrili da je, dok je još bio u braku sa Vesnom, održavao vezu sa manekenkom Kristinom Mijačević. Sa suprugom je dobio dvoje dece, a sa ljubavnicom je 2015. dobio sina.

Foto: Starsportphoto

 



- Kolarov je godinama je bio sa Kristinom, a supruga Vesna prešla mu je preko te prevare. Oprostila mu je čak i to što je dobio dete s drugom ženom. Međutim, 2019. godine konačno je podnela zahtev za razvod braka jer se Aleksandar nije smirivao. Njihov odnos se naročito pogoršao kad je Kolarov potpisao za Romu 2017. Mediji su vrlo brzo počeli da ga povezuju sa italijanskim lepoticama i Vesna to više nije želela da trpi. On je u međuvremenu raskrstio i sa Kristinom. Finansijski je zbrinuo nju i sina, kupio im je stan na Novom Beogradu, a on se okrenuo drugim ženama - pričali su nedavno prijatelji Kolarova.

Ljubio se s udovicom

U prethodne četiri godine srpski fudbaler povezivan je sa seksepilnom glumicom Kristinom Bučino, a poslednja gospođica sa kojom je uslikan bila je Frančeska Fjoreti. Ona je udovica tragično preminulog fudbalera Fiorentine Davida Astorija. Njih su paparaci uhvatili da se ljube, ali nijedno nije htelo da potvrdi vezu.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija