• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2021

23:01 >> 23:12

RADONJIĆ SE OBRATIO DELIJAMA NAKON TITULE! Hvala VAM i ČESTITAM! /VIDEO/

Crvena zvezda

RADONJIĆ SE OBRATIO DELIJAMA NAKON TITULE! Hvala VAM i ČESTITAM! /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Budućnost u majstorici ABA lige i odbranili trofej u regionalnom takmičenju

Zvezda je uprkos svim problemima uspešno okončala najvažniji period godine i ispunila primarni cilj, a to je odbrana titule i mesto u Evroligi naredne sezone!

Trener Dejan Radonjić promenio je "DNK" ekipe i uspeo da osvoji novi pehar u ABA ligi, a nakon meča kao i uvek bio je odmeren. 

- Utakmica je bila takmičarska i dobra, to smo i očekivali. Igrali smo četiri meča, postoji nagomilani umor i sve ono što je normalno u ovakvim serijama. Odigrali smo najbolji defanzivni meč u čitavoj seriji, a to nam je i donelo trofej. Nismo imali raspoložene igrače u napadu. Mogu da pohvalim sve momke i da im čestitam na titulu koju su osvojili protiv Budućnosti koja je bila sjajna - rekao je Radonjić i nastavio. 

- Hvala navijačima na podršci! Čestitam svima u klubu na još jednoj tituli, igračima, stručnom štabu, predsedniku Nebojši Čoviću, svim Zvezdašima, ali pre svega našem lekarskom timu i fizioterapeutima koji su bili ključni u poslednja četiri meseca. 

Crvena zvezda već za dva dana igra utakmicu u okviru Košarkaške lige Srbije, a trener Radonjić ističe da gust raspored nije ništa novo za njegovu četu. 

- Mislim da je raspored čitave sezone težak i stalno smo u problemima koji nisu mali, već nas teraju da donosimo dobre i mudre odluke. Imali smo takav raspored da smop neke utakmice morali da igramo slabije, neku bez jednog, a neku i bez pet igrača. Sva razmišljanja su bila usmerena ka plej-ofu. Pričati o rasporedu koji sledi, već smo ga imali, ali treba da se pripremimo - dodao je trener Crvene zvezde.

Foto: Starsportphoto

- Sezona je bila čudna zbog virusa, prazne hale, problemi u Zvezdi su bili ogromni, ali smo uspeli zajedničkim snagama da osvojimo titulu i obezbedimo Evrolig i naredne sezone. Najvažnije je što niko od nas nije pričao o drugim stvarima već smo bili fokusirani samo na teren - zaključio je Dejan Radonjić nakon nove titule!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17