• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2021

23:13

BAKLJADA, PESMA, VATROMET.... Ovako delije slave titulu! /VIDEO/

Crvena zvezda

BAKLJADA, PESMA, VATROMET.... Ovako delije slave titulu! /VIDEO/

Podeli vest

Crvena zvezda pobedila je Budućnost i tako je osvojila ABA ligu (67:60)

Crveno-belima je ovo peta titula u ABA ligi. Četvrta je za trenera Dejana Radonjića.


Nakon slavlja sa igračima u Pioniru oosle neča, navijači su nastavili slavlje van hale.  Fanovi crveno-belih nisu gubili vreme, orila se pesme, usledila je bakljada, vatromet..

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by РСБ (@redstarbelgrade.rs)

 

 

 

Crvena zvezda pobedila je Budućnost i tako je osvojila ABA ligu (66:60) Crvena zvezda pobedila je Budućnost i tako je osvojila ABA ligu (66:60) Nakon neizvesne i teške utakmice, crveno-belu su pospremili peti pehar ABA lige na svoje trofejne vitrine. Fanovi Crveno-belih odmah su proslavili ovaj trijumf, vatrometom kako to i dolikuje.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Joca

pre 2 godine

Ne zaludjujte narod glupostima. Koga interesuju bakljade.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija