• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2021

11:52 >> 13:15

PROKLETI NOVAC KVARI PLANOVE ZVEZDI! Dva velika pojačanja trenutno su daleko od Marakane!

Crvena zvezda

PROKLETI NOVAC KVARI PLANOVE ZVEZDI! Dva velika pojačanja trenutno su daleko od Marakane!

Podeli vest

Crvena zvezda je završila jedan veliki posao, dovela je Aleksandra Dragovića, ali želi još dva vrhunska pojačanja - Aleksandra Prijovića i Marka Arnautovića

Međutim, trentuno  je šampion Srbije dalkeo od dovođenja Prijovića i Arnautovića. Kako prenosi MaxBetsport, novac je najveći problem.

Bivši srpski reprezentativac Aleksandar Prijović je dve godine vezan ugovorom za Al Itihad, a pored dugovanja mora da sačeka odluku kluba koja sledi tokom juna po završetku lige u Saudijskoj Arabiji. Repezentativac Austrije Marko Arnautović se priprema za šampionat Evrope i Sangaš hoće da ga zadrži do decembra 2022. godine. Napadač je na četiri meča šampionata Kine postigao tri pogotka.

Foto: Starsportphoto

 

Crveno-beli su se već orkenuli drugim opcijama. Priča se sa Bolonjom, ali je komplikovana situacija kod otkupa Dijega Falćinelija, što je potvrdio i sam generalni direktor kluba Zvezdan Terzić. 

Foto: Starsportphoto

 

Odluka Crvene zvezde je da ključni igrači Milan Gajić, Milan Rodić, Seku Sanogo, Gelor Kanga, Mirko Ivanić i Aleksandar Katai ne mogu da napuste tim bar do kraja avgusta i evropskih kvalifikacija. Na prodaju nije El Fardu Ben koji bi u Beogradu mogao da ostane do kraja karijere, kako je najavio Terzić.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbin

pre 2 godine

A da se Džaja bar malo pokaje? Mislim kad mu je već "baron Toma sa Dedinja" "sve nestašluke" oprostio.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17