• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2021

13:29

KAKO JE NOKO RAZBIO BUDUĆNOST! Od "penzionera" do MVP-a tanka je nit! /VIDEO/

Crvena zvezda

KAKO JE NOKO RAZBIO BUDUĆNOST! Od "penzionera" do MVP-a tanka je nit! /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Lendri Noko proglašen je za MVP-a plej-ofa ABA lige

Crvena zvezda je posle pet mečeva i sjajne košarke i u Beogradu i u Podgorici uspela da osvoji novi pehar namenjen šampionu ABA lige, a po mišljenju stručnjaka najzaslužniji za to je kamerunski centar Lendri Noko. 

Regionalna liga izdvojila je neke od poteza koji su obeležili finalnu seriju. Noko je bio dominantan u oba pravca, posebno raspoložen napadački je bio u petom meču kada je zabeležio "dabl-dabl" 17 poena i 12 skokova.

Podsečamo, Noko je među crveno-bele stigao kao prvo pojačanje u eri Saše Obradovića, ali je nakon priprema sa njim "raskinut" ugovor zbog problema sa srcem. Delovalo je da će Kamerunac morati da ostavi košarku i okrene se drugim stvarima, ali je nakon višemesečnog lečenja i posmatranja dobio dozvolu iz Amerike da se vrati treninzima!

Crvena zvezda je odmah reagovala i "vratila" Kamerunca među svoje redove. Ipak, njegov povratak je pokvario koronavirus, te je na debi u crveno-belom čekao mnogo duže nego što se očekivalo. Na startu je pružao "blede" partije, ali se nametnuo u sistemu Dejana Radonjića koji je od njega za nekoliko meseci napravio centra po evroligaškim standardima. 

Foto: Starsportphoto

Uostalom, Radonjić je tokom boravka u Zvezdi najbolje rezultate postizao u radu sa centrima, iz njegove "škole" izašli su Boban Marjanović, Majk Cirbes, Ognjen Kuzmić, Raško Katić, Luka Mitrović... te se sa nestrpljenjem čeka nova sezona kako bi se video napredak Lendrija Noka posle temeljnog rada sa crnogorskim stručnjakom!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija