• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2021

08:16

HLADAN TUŠ, PRIJOVIĆ TRAŽI OD ZVEZDE 2.800.000 EVRA! Napadač šokirao crveno-bele zahtevima!

Crvena zvezda

HLADAN TUŠ, PRIJOVIĆ TRAŽI OD ZVEZDE 2.800.000 EVRA! Napadač šokirao crveno-bele zahtevima!

Podeli vest

Aleksandar Prijović uskoro će da se rastane sa Al Itihadom, a pored Crvene zvezde želi ga i PAOK

Crvena zvezda je spremila predlog trogodišnjeg ugovora sa Aleksandrom Prijovićem, prenosi Mozzartsport. Napadaču se dopada projekat nove Zvezde, zadovoljan je i dužinom ugovora, ali ima finansijske zahteve koje šampion Srbije može teško da ispuni.

Kako prenosi pomenuti izvor, Prijović je, u nekim kontaktima prethodnih dana, tražio da u Ljutice Bogdana u prvoj godini ugovora zarađuje 800.000 evra, koliko bi imao i u drugoj takmičarskoj godini, uz sve bonuse za timske i lične uspehe.

Foto: printscreen

Aleksandar Prijović

Zvezda je sa druge strane postavila limit kada su primanja igrača sa profesionalnim ugovorom u Ljutice Bogdana. Najplaćeniji igrači srpskog šampiona zarađuju oko 600.000 evra, a na tu sumu je pristao i reprezentativac Austrije Aleksandar Dragović.

Takođe, mogla bi Prijovićeva plata od 800.000 evra da predstavlja prst u oku igrača koji su izneli prethodni period i najzaslužniji su za evropski preporod.

Ipak,  800.000 evra nije najveći problem u pregovorima sa Prijovićem, koji želi da u Ljutice Bogdana ima rastući ugovor. I da u poslednjoj godini ima neto primanja od 1,2 miliona evra. Sa porezima taj luksuz bi crveno-bele u sezoni 2023/2024 koštao više od dva miliona evra.

Na "Marakani" pokušavaju da pronađu kompromis u pregovorima sa Prijovićem. Zvezda bi teško mogla finansijski da istrpi Prijovićevu platu u poslednjoj godini ugovora ako pre toga ne ode ponovo u inostranstvo. A kao igrač koji već ima 31. godinu jasno je da nije previše zanimljiv evropskom tržištu. I da nije nemoguće da do kraja odradi potencijalni ugovor u Ljutice Bogdana.

Foto: Starsportphoto

 

Primanja slična onima koje zahteva Prijović u poslednjoj godini ugovora imao je još samo Marko Marin posle produžetka saradnje sa Crvenom zvezdom, čime u svlačionici nisu bili oduševljeni. U Ljutice Bogdana veruju da će postići kompomis sa Aleksandrom Prijovićem, jer  im je već rekao da Zvezdu vidi kao sjajnu odskočnu dasku za novi, lep period u karijeri posle ne baš finog iskustva u Arabiji. Tamo je zarađivao blizu sedam miliona evra, ali nije bio zadovoljan. Kao što ni Al Itihad nije bio zadovoljan njegovim učinkom.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Solenau

pre 2 godine

Pa i dobice na kraju, kad je to novac bio problem za zvezdu?!

Zvezdas

pre 2 godine

Voli on zvezdu ali samo za velike pare. Ostavite Falcinelija koji je pravi igrac.

Srbijanac

pre 2 godine

Za taj novac bi morao da daje više od 20 golova po sezoni a u poslednjoj i više od 30....Ako želi stvarno u Zvezdu morao bi da pristane na njene uslove ko zna možda već posle prve sezone ode u jaču ligu ako oživi karijeru..to se nikad ne zna a 600.000e za naše prilike je ogromna plata.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija