• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2021

20:33

ZVEZDA BESNA ZBOG VAR-A! Oštećeni smo za PENAL i DVA BODA! /VIDEO/

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA BESNA ZBOG VAR-A! Oštećeni smo za PENAL i DVA BODA! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde nisu najbolje otvorili novu sezonu pošto su na Marakani remizirali sa Vojvodinom 0:0

Činjenica je da je Zvezda bila bolji rival, da je falio samo gol, ali i da će crveno-beli u sezonu krenuti sa minusom od dva boda u odnosu na najvećeg rivala. Pritisak kiksa uvek je prisutan, a remi sa Vojvodinom mogao bi da ga pojača. 

Ipak, zvanična stranica Zvezdine televzije izdvojila je zanimljiv detalj iz 76. minuta kada je nakon udarca Filipa Falka lopta u ruku pogodila Mladena Devetka. 

Sudija Lazar Lukić nije pokazao na belu tačku, ali ni VAR se nije oglasio te je Zvezda ostala bez penala iako je postojao osnov za tako nešto. 

- Zašto VAR postoji ako ovo ne razmatraju? Crvena zvezda je oštećena za penal i dva boda - navodi se na Tviteru Zvezdine televizije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
alekmaric93

pre 2 godine

Nije problem sto ovo nije penal ali onda uvek ne treba da bude. Videcemo sta ce se svirati kad bude slicna situacija na drugoj strani. Inace onda nije ni penal za TSC protiv Novog Pazara jer je igraca prvo lopta pogodila u grudi a zatim u ruku

Pravoslavac

pre 2 godine

Smesno, pa naravno da Var i postoji zbog ovoga.. niti je uticalo na igru igranje ruke a i lopta se nekontrolisano dva puta odbila... da se ovo prosle sezobe dogodilo, bio bi sigurno penal !!! Ali, severnjaci.. zao mi je.. ove nema penala !!!

deki

pre 2 godine

NARAVNO DA JE OSTECENA. DA NIJE BILO VARA BILO BI PET PENALA I PAR CRVENIH KARTONA IGRACIMA VOJVODIJNE I CAO. PA KOGA STE PRODALI U POSLEDNJIH PET GODINA DOK VAM JE VUCIC POKLANJA TITULE. PA SA KOJOM GOL RAZLIKOM STE ISPADALI IZ GRUPNE FAYE UEFA TAKMICENJA. A IMALI STE CEPURINA U DZEPU I RADILI STA STE HTELI U EVROPI. SVE YBOG POTPISA KOJI CE NA NEZAVISNOST KOSMETA DA STAVI VAS VODJA NAVIJACA I DUH KOJI LEBDI NAD MARAKANOM, ALEKSANDAR VUCIC. AJDE DEKI IDI TRENIRAJ NEKI KLUB U ITALIJANSKOJ LIGI POSTO SI ZA CETIRI GODINE CETIRI PUTA IZGUBIO. SMESNI STE CIGANI.

Filip

pre 2 godine

Majko mila,pa umete li vi da pobedite bez penala?!Pa ko sta radi,vi u svakom kolu penal trazite!

RAJKO

pre 2 godine

Naucili ste da sudija uvek svira penal za vas. Ovo nije penal. A mozda bi promasili penal. Ne kukajte. Toliko ste dali novac, da ste zaboravili Degeneka. A on vam je sve dao. Kao ljudi ste bre nogo losi.

MILOS RANKOVIC

pre 2 godine

VASE NEZNANJE SA TV ZVEZDA JE CUDO,MORATE DA GLEDATE UTAKMICU,A NE DA SE PROVODITE PO TERENU,JASNO SE VIDELO DA JE SUDIJA PRICAO SA VAR SOBOM I POSLE NJIHOVE ODLUKE SVIRAO JE DA SE NASTAVI UTAKMICA,PRVO PENAL NIJE BIO,JER LOPTA SE PRVO ODBILA OD NOGE IGRACA PA U RUKU,TU SE NESVIRA PENAL NIKAD,GLEDAJTE MALO FUDBAL,KAD JE RUKA U NORMALNOM POLOZAJU I ODBIJE SE LOPTA U RUKU TO SE NESVIRA,NAS SUDIJA NIJE OSTETIO,NIKO IZ KLUBA NIJE REKAO DA JE PENAL,STA VI IMATE DA PRICATE

Aca

pre 2 godine

To su sve bili penali prosle godine! Zvezda je evropski rekorder po broju dosudjenih penala u njenu korist. Ovo nije penal ni u snu.

Ivan

pre 2 godine

To nije bio penal,decko ti nemas veze sa udbalom izvini zbog malo grubljin reci,a evo ti i dokaza .....jel ruka bila uz telo-nije,jel ruka bila bila u pravom polozaju -nije,jel se lopta odbila od igraca vojvodine i zahvaljujuci udarcu lopte rukom lopta je promenila smer-jeste,problem je sto nije smeolo da se sudi Zvezdi penal u prvom kolu iako je svaki poznavalac fudbala sto komentatori sto strucnjaci i bivse sudije su rekle da je sudija pogresio,to nije opravdanje za zvezdinu losu igru ali penal je postojao sto se jasno videlo ruka presavijena u sesnastercu plus podignuta to je zuti karton i penal isto kao sto je i Pantelic iz partizana udario igraca proletera i obio zuti bolje da mu nije ao ni jedan karton manje bi se obrukao jer je to cist crveni udarac igraca u lice bez lopte,ali polako ima dana za megdana opet ce na kraju prvenstva biti plus 10 za Zvezdu,polako spremajte se za mec sa dunavskom sredom hahahh u kupu konfederacija..

Dule

pre 2 godine

Predlažem da se na utakmicama komšinice ukine VAR te da im se mastavi suditi kao prethodne četiri godine.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija