• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2021

11:58

UZBUNA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Gde je Miloš Degenek? Navijači Zvezde ljuti!

Crvena zvezda

UZBUNA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Gde je Miloš Degenek? Navijači Zvezde ljuti!

Podeli vest

Štoper Crvene zvezde Miloš Degenek bio je jedan od nosilaca igre, ali je iskusni defanzivac na početku nove sezone izgubio taj status

Protiv Vojvodine nije bilo ni na klupi za rezerve, ali se i tokom priprema moglo primetiti da trener Dejan Stanković u defanzivi forsira neke druge igrače, pre svih najveće pojačanje ovog leta Aleksandra Dragovića i povratnika iz Portugala Srđana Babića.

Njih dvojica su i protiv Vojvodine činili štoperski tandem, a da bi Zvezdina odbrana mogla tako da izgleda, nagovestio je još krajem maja generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

 

 

- Imamo profil visokog štopera levaka sličnog njemu u liku i delu Srđana Babića kom ističe pozajmica u Famalikau. Čekamo epilog sa Milunovićem da vidimo kako ćemo reagovati na ponudu portugalskog kluba koja bi trebala da bude 1,5 miliona evra na osnovu klauzule. Babić je imao izvanrednu sezonu, uz to je kompatibilan sa Dragovićem u tandemu... - izjavio je nedavno Terzić.

Društvene mreže su eksplodirale jer je Degenek ljubimac navijača, pa nikome nije jasno zašto je sklonjen iz tima. Navodno, meidji su pisali da su Degenek i Stanković navodno imali ''određene trzavice''. 

Foto: Starsportphoto

Zlatan Ibrahimović i Miloš Degenek

Navodno je došlo i do zahlađenja odnosa sa upravom kluba od trenutka kada Degenek nije prihvatio transfer u Singapur, od čega je Zvezda trebalo da zaradi 1.7 miliona evra.

Međutim, sve su to samo spekulacije, čini se da će se sve promeniti od duela sa Kairatom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Iako se čini da nije u prvom planu Stankovića, a spisku za ovaj dvomeč našao se i Miloš Degenek.

 

 

Dobio je podšku navijača Miloš Degenek na društvenim mrežama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
goran

pre 3 godine

ne glupirajte se. budite posteni prema momku koji je ginuo za zvezdu.

Deda Delija

pre 3 godine

Ajmo sada Delije. Udarite na Terzica, a i na Dekija. Za koga Zvezda igra, od cijih para se finansiraju i muljaju? Hajde da vidimo ko je Zvezda? Igraci i navijaci ili Uprava, koja je pustila korenje u Ljutice Bogdana. Dajte te Ljutice da istrebimo vec jednom, nisu oni Bogom dani. Pa skentali Dzaju i Cveleta, a ne mozemo Terzu. Zvezda!!!

sledeća vest

Vesti

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!
Društvo

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!

"Doktor mi je rekao da sednem. Kazao mi je da je u pitanju tumor. Benigni, na glavnom nervu koji je odgovoran za sluh, lice i ravnotežu. Tražio sam čašu vode. Potom sam se onesvestio. Zbog saznanja. Postavljena je sumnja da je u pitanju vestibularni švanom, retka vrsta spororastućeg tumora u visni unutrašnjeg slušnog kanala“, priča u svojoj ispovesti mladić iz Niša N. P. (23) koji je oko četiri godine tragao za dijagnozom.

28.07.2024

15:41 >> 15:42

TV

Otkriven pravi cilj posete Netanjahua Americi! Tramp je jedini čovek koji može da spreči masovni nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Otkriven pravi cilj posete Netanjahua Americi! Tramp je jedini čovek koji može da spreči masovni nuklearni rat? (VIDEO)

Da li će biti rata ili neće, a ako će biti, pod kojim uslovima? Ako pitate Donalda Trampa, on zna da će doći do velikog rata na Bliskom istoku ako on ne dođe na vlast. Ako izaberu Trampa, navodno, rešiće se svi svetski problemi, ali ako on ne bude izabran, čovečanstvo će se suočiti sa Trećim svetskim ratom. Na ovu temu u "Info danu" govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i filozof, prof. dr Boris Bratina.

28.07.2024

16:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija