• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2021

21:57

NESTVARNO BLEDA ZVEZDA PRED MEČ ODLUKE! GAJIĆ SKRATIO MUKE! Brige pred Šerif.../FOTO/

Starsportphoto

Crvena zvezda

NESTVARNO BLEDA ZVEZDA PRED MEČ ODLUKE! GAJIĆ SKRATIO MUKE! Brige pred Šerif.../FOTO/

Podeli vest

U okviru 4. kola Superlige, Crvena zvezda dočekala je kruševački Napredak i ne baš tako lako slavila sa 1:0!

Četvrto kolo Superlige počelo je od duelom Radničkog iz Kragujevca i Radnika, a Surduličani su slavili minimalcem. Fudbaleri Crvene zvezde su dočekali Napredak, dok  Partizan u nedelju gostuje u Novom Pazaru.

Mnogi su očekivali da će Crvena zvezda posle remija sa moldavskim Šerifom dati sve od sebe da pobedom i dobrom igrom dočeka važan meč! Ipak navijači na "Marakani" i ispred malih ekrana nisu mogli da budu zadovoljni onim što su videli, posebno ne u prvom delu susreta!

Foto: Starsportphoto

 

Degenk je napokon dobio šansu Stankovića da zaigra i umalo da već u 3. minutu donese prednost Zvezdi! Ipak, posle njegovog pokušaja glavom lopta je završila malo preko prečke! 

Uspavanku u prvom delu meča, tek ponekad su prekidali igrači oba tima, a ruku na srce, opasniji je bio Napredak! Pokušao je Dragović da se upiše u strelce, ali nije uspeo, a onda su viđena dva odlična napada Napretka! Sreća nije pogledala ni Kočića, ni Jovanovića!

Foto: Starsportphoto

 

Na odmor se otišlo sa mirnim mrežama i očekivala se bolja igra šampiona naše zemlje u nastavku!
Bila je možda, ali za nijansu... Stanković je izmenio čak četiri igrača da bi razdrmaoo tim, ali Zvezda je bila ispod svog nivoa! Najbolju priliku propustio je rezervista Kstović u 68. minutu sa samo pet metara!

A onda je spasilac crveno-belih postao Gajić u 76. minutu susreta! 

Izuzetno loša i bleda Crvena zvezda danas! Pišu se tri boda, ali i brige za stručni štab...

 

CRVENA ZVEZDA - NAPREDAK 1:0 (0:0)

Stadion: Rajko Mitić Sudija: Nenad Minaković

Strelci: Gajić 76

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gajić, Degenek, Dragović, Bakajoko - Krstičić, Petrović - Falko, Nikolić, Ben - Lazetić.

NAPREDAK: Šuljagić, Jovanović, Marinković, Kočić, Mršić, Tomić, TOmić, Spremo, Marjanović, Krstić, Jovanović, Bačanin.

TOK MEČA:

 

87. minut -Jovanović je faulirao Gavrića, namestio je loptu Mirko Ivanić, a ona je zakačila nekoga u živom zidu i prošla pored desne stative....


86. minut Gavrić je pokušao, namestio se, ali gađa preko gola!

78. minut: Umesto Krstičića u igri je Srnić.

76. minut - GOL! Čekala se provera iz VAR sobe da li je bio ofsajd, ali nije! GOL je postigao Milan Gajić!

70. minut - Malo je falilo da Ivanić  napravi problem za odbranu Napretka, ali mu je pobegla lopta....

68. minut - NAJBOLJA ŠANSA NA MEČU! Ali Krstović je maši sa pet metara! Za sada nije opravdao epitet pojačanja srpskog šampiona Krstović...

67. minut - Pokušao je Ivanić, ali od svega samo korner!

66. minut - Gavrić je zamenio Falka!

65. minut - Lepa šansa iz slobodnog udarca za Crvenu zvezdu! Loše je to izveo Ben! Lopta odlazi preko gola!

63. minut - Kočić je pobegao odbrani Zvezde, ali je gađao sa velike udaljenosti! Uspeo je dobro da interveniše Milan Borjan.

60. minut - Na teren Stanković šalje Ivanića, Gobeljića i Krstovića, a iz igre su izašli Petrović, Bakajoko i Lazetić.

58. minut - Posle centaršuta je pokušao Degenek, ali nije uspeo da zatrese mrežu...

Foto: Starsportphoto

 

56. minut - Kakav šut Njegoša Petrovića! Posle povratne Krstičića, Šuljagić je morao da se pomuči!

54. minut - Dobro je probio Ben, a onda je fauliran. Slobodan udarac na oko 23-24 metra udaljenosti, ali viđen je slab udarac Filipa Falka..

48. minut - Nije bio precizan Falko! Dobro je ušao sa desne na levu stranu, snažno je šutirao...

47. minut - Očekivano je Zvezda krenula agresivnije u drugom poluvremenu! Nije bilo izmena u domaćem timu...

46. minut - Počeo je drugi deo susreta! Dvostruka izmena kod gostiju, izašli su Đorđe Jovanović i Marko Bačanin, a na terenu su Marinković i Lazar Milošev.

45. minut - Veđina navijača i dalje navija iz sveg glasa, ali mogu se čuti i zvižduci! Ne bas najbolja igra izabranika Dejana Stankovića...Kraj je prvog dela meča! 

Foto: Starsportphoto

 

44. minut - Sada je pao  Gajić u šesnaestercu gostiju, sudija Minaković je imao kontakt i sa VAR sobom, ali ništa penala

40. minut - Neubedljiva Zvezda....

35. minut - Najbolju šansu na utakmici za domaći tim imao je Nenad Krstičić! Centrirao je falko sa desne strane, odbila se lopta na šest-sedam metara udaljenosti od gola Napretka, naleteo je povratnik u crveno-beli tabor, ali je lopta proletela preko prečke...

30. minut - Preti Napredak! Dobra šansa za goste! Odlično je Spremo prošao po levom boku, uposlio Jovanovića, ali viđen je udarac pored gola ...

28. minut - Iz daljine je pokušao Krstičić, ali daleko je to bilo od opasnosti po gol gostiju.

23. minut - Uzvraća Zvezda! Snažno je šutirao sa 22 metra Njegoš Petrović, a  lopta je nezgodno odskočila ispred Šuljagića, ali je  otišla pored gola...

Foto: Starsportphoto

 

22. minut - Umalo da gosti šokiraju šampiona! Najbolju priliku do sada imao je Napredak. Kočić je ostao sam na vrhu peterca, gađao je glavom u zemlju, ali je  Borjan sačuvao gol! 

21. minut - Posle Degeneka, pokušao je i drugi štoper, Dragović, ali njegov udarac ide pored gola. Dobro je sa leve strane centrirao Filipo Falko.

19. minut - I dalje su samo Degenek i Falko bili opasni po gol Napretka, ali lopta nije pronašla put do željene mete...

Foto: Starsportphoto

 

13. minut - Pomalo su supavana oba tima u ovim momentima... nema šansi ni na jednoj strani...

8. minut - Dobro je probio Milan Gajić po levom boku, fino centrirao, a Falko je pokušao glavom! Nije bilo problema za Šuljagića, jer je to učinio malo slabije sa nekih 15-ak metara!

5. minut - Uzvraća Napredak! Pogrešio je Nikolić u predaji lopte, otvorio se napad gostiju, šutirao je Đorđe Jovanović, ali Borjan izlazi kao pobednik...

3, minut - Sjajan napad Zvezde i umalo da se Degenek upiše u strelce! Dobro je centrirao Nikolić, sam je ostao odlični štoper, snažno gađao, ali malo preko prečke...

Foto: Starsportphoto

 

1. minut - Počela je utakmica! Prvi napad ima Napredak...

Foto: Starsportphoto

 

 

20:00 - Mitar Mrkela uručio je Mirku Ivaniću i Geloru Kangu uramljene dresove sa brojem 100 - koliko su mečeva i odigrali u crveno-belom dresu!

19: 03 - Defanzivac Miloš Degenek je prvi put starter ove sezone u dresu Crvene zvezde. Mnogo pompe se u javnosti podiglo oko reprezentativca Australije, ali danas će u tandemu sa Aleksandrom Dragovićem igrati. Prvi put startuje i mladi napadač Marko Lazetić.

19:00 - Dobro veče i dobro došli na lajv blog utakmice 4. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Napretka! Dešavanja sa meča iz minuta u minut možete pratiti na portalu Informer.rs

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zof

pre 2 godine

Čiji je igrač Bakajoko dečko veze nema a uporno ga forsiraju???!!! Gobelja je za njega Roberto Karlos

asbgd

pre 2 godine

Sudije,VAR , milioni avioni kamioni i jedva....Bez stida i srama.Gde je sad onaj da keže kakoje Kruševac 15 puta jeftiniji od Zvezde i da dva igrača zvezde koštaju kao ceo tim Napretka...

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami
HAOS

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami

Na nebu su retrogradni Saturn, Neptun, a uskoro će im se pridružiti i Merkur (5. avgust), tako da je pred nama konfuzan mesec u kojem lako možemo da se prevarimo u proceni. Mars je u Blizancima do 5. septembra, tako da ćemo biti svedoci brzih reakcija, ishitrenih poteza i učestalih rasprava. Retrogradni Merkur krenuće u Lavu i vratiće se u Devicu, tako da će imati negativno dejstvo na sve znakove, a naročito za Device, Ribe, Blizance i Strelčeve.

28.07.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija