• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.08.2021

14:37

PREDSTAVLJAMO VAM ZVEZDINE RIVALE U LIGI EVROPE! Sreća se osmehnula crveno-belima, Borjan ide na bivši klub, Stanković ističe kvalitet grupe...

Crvena zvezda

PREDSTAVLJAMO VAM ZVEZDINE RIVALE U LIGI EVROPE! Sreća se osmehnula crveno-belima, Borjan ide na bivši klub, Stanković ističe kvalitet grupe...

Podeli vest

Crvena zvezda je u plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope bila bolja od rumunskog Kluža, pa će drugu godinu zaredom učestvovati u tom takmičenju! Srpski šampion je u petak dobio rivale i biće u grupi F sa Bragom, Ludogorecom i Midtjilandom

Na oko ne tako teška grupa, Zvezda može da se nosi sa svima, ali ne treba olako shvatiti portugalski, bugarski i danski klub! 

Braga je osvajač Kupa Portugala, pa je direktno izborila mesto u grupnoj fazi Lige Evrope. Brazilci čine okosnicu tima, ali navijače Zvezde može da raduje to što su slabiji u odnosu na prošlu sezonu! Desni bek Rikardo Esgaja je pojačao Sporting, Samua Kosta Almeriju, a Franseržo Bordo! Sve se vrti oko Rikarda Orta i Lukas Pijasona.

Zvezdaši ne mogu da zaborave dramu u borbi za UEFA kup 2005. godine. Srpski tim je doputovao u Bragu sa 0:0 iz Beograda, a Vladimir Stojković je zamenio Ivana Ranđelovića! Ispostavilo se - pun pogodak! Milan Purović je bio strelac, a Stojković je tek pred kraj primio gol i odveo Zvezdu u grupnu fazu posle sjajnih odbrana! Braga se revanširala tri godine kasnije u grupi pobedom u Portugalu 2:0, ali to nije zabolelo Zvezdu, koja je ionako već ispala.

Ludogorec je tim koji je baš namučio Zvezdu u prošlosti!

Mnogi pamte kako je ekipa Grofa Božovića  iz Bugarske došla sa 2:2 i gotovo svaki navijač crveno-belih je verovao  u prolaz! Čak je i tim sa Marakane  poveo golom Donalda, a onda - katastrofa!

Ludogorec je preokrenuo golovima Vandersona i Kafua, a onda je problematični Gelor Kanga zaradio isključenje. Ipak, Luis Ibanjes je izjednačio iz penala, ali  fenomenalni Vanderson je sa dva gola ućutkao "Marakanu"

Sada su izbacili Olimpijakos, ali su ispali od Malmea , pre svega zahvaljuljući sjajnom Srbinu Veljku Birmančeviću... Podsetimo, kapiten Crvene zvezde je Milan Borjan je nekada nosio dres Ludogoreca, samo što je tada bio na klupi protiv sprskog tima...

Danski Midtjiland je ozbilja priča! Izbacio je su škotski Seltik, a zaustavljen je od PSV-a! Sve se vrti oko Piona Sista  i Brazilaca Evandera...

Sve u svemu Zvezda ima realne šanse da se nada najboljem! Ukoliko bude bila na visini zadatka kao protiv Kairata i Kluža, nema brige za igrače Dejana Stankovića...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija