• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2021

22:01

BRUTALNI SRBIN VODI MALME KA LIGI ŠAMPIONA! Birmančević blista i rešeta!

printscreen

Fudbal

BRUTALNI SRBIN VODI MALME KA LIGI ŠAMPIONA! Birmančević blista i rešeta!

Podeli vest

Nestvarno igra u poslednje vreme sjajni srpski ofanzivac Veljko Birmančević

Srpski fudbaler Veljko Birmančević raspametio je navijače Malmea još jednim golom za švedski klub!

I to u te kakvom trenutku! U prvoj utakmici plej-ofa za Ligu šampiona protiv bugarskog prvaka Ludogoreca zatresao je Srbin mrežu!

 

 

Nekadašnji fudbaler Partizana i Čukaričkog, je dokazao da je sa razlogom udarna igla šampiona Švedske, a pogodio je za 1:0 u 26. minutu, kada je sjajno realizovao odličnu akciju ekipe nakon kornera.

Nakon što je lopta je iz kornera upućena ka Levickom, on je u milimetar proi grao Birmančevića koji je pogodio desni ugao gola gostiju tačno sa ivice kaznenog prostora!

Krenula je ludnica na stadionu!

Podsetimo, fudbaleri Malmea savladali su Rendžers sa 2:1 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona,a švedskog šampiona do pobede je vodio neverovatni Veljko Birmančević koji je protiv Škota postigao namestio jedan, a postigao drugi gol i tako doneo trijumf svom timu!

Trenutno je 2:0 za za Malme...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija