• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2021

07:14

BUM BUM KATAI - ALARM U BUGARSKOJ! Zvezdina "desetka" traži novu žrtvu! 9 golova na 8 poslednjih utakmica! /VIDEO/

Starsportphoto

Crvena zvezda

BUM BUM KATAI - ALARM U BUGARSKOJ! Zvezdina "desetka" traži novu žrtvu! 9 golova na 8 poslednjih utakmica! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde "pokerom" protiv Novog Pazara u Superligi zagrevali su se za Ludogorec u Ligi Evrope (četvrtak, 21.00)

Aleksandar Katai nastavio je da rešeta, postigao je golčinu iz slobodnog udarca u Novom Pazaru i tako nastavio golgeterski niz. Bio je to deveti pogodak iskusnog napadača na poslednjih osam utakmica!

Pogodio je najbolji igrač šampiona Srbije bar po jednom na poslednjih osam utakmica, još od 17. avgusta! Trenutno na koti 11, danas mu je 15. utakmica u sezoni, a stigao je da upiše i tri asistencije.

Golom iz slobodnog udarca u Novom Pazara dodao je i nedeljnog rivala u spisak timova kojima je zatresao mrežu u ovoj seriji.

Foto: Starsportphoto

 

Podsetimo, Katai je otvorio goleadu protiv Kaiarta kada je postigao dva gola (5:0), dao je gol u pobedi protiv Kluža (4:0), potom u trijumfu protiv TSC-a (3:1), a onda je pogodio i u revanšu protiv Rumuna (2:1) u baražu za jesen u Evropi.

Zatim je bio strelac protiv Čukaričkog na Banovom brdu (2:1), pa protiv Proletera na "Marakani" (3:0), a onda i na meču sa Bragom u prvom kolu Lige Evrope (2:1) Evrope.

Katai je postigao gol i u večitom derbiju za 1:1 u Humskoj protiv najvećeg rivala. 

Foto: Starsportphoto

 

Priliku da produži niz imaće u četvrtak, protiv Ludogoreca u Bugarskoj (21.00). Pogađao je već Katao protiv Bugara, u  prethodnom mandatu, tada u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija