• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2021

10:55

KATASTROFA ZA ZVEZDU! Težak udarac za crveno-bele pred Ludogorec!

Starsportphoto

Crvena zvezda

KATASTROFA ZA ZVEZDU! Težak udarac za crveno-bele pred Ludogorec!

Podeli vest

Težak udarac za Crvenu zvezdu pred gostovanje Ludogorecu (četvrtak, 21.00) u 2. kolu Lige Evrope

Tim Crvene zvezde će na gostovanju kod Ludogoreca u drugom kolu Lige Evrope neće moći da računa na Aleksandra Kataija.

Najbolji igrač Zvezde, kako prenosi Mozzartsport, iz zdravstvenih razloga neće putovati u Bugarsku.

Ne zna se još šta je tačno izbacilo 30-godišnjeg asa iz konkurencije za tim, ali prošle nedelje stomačni virus je "pokosio" pola crvno-bele ekipe, inficirao desetak igrača zbog čega je odložena i Zvezdina utakmica sa Voždovcem.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Katai

U svakom slučaju Katai neće igrati u Razgradu što će značajno oslabiti Zvezdin napadački potencijal, jer majstor iz Srbobrana ove sezone je najučinkovitiji igrač crveno-belih.

Na 15 utakmica postigao je 11 golova, još tri je namestio. Katai je otvorio goleadu protiv Kaiarta kada je postigao dva gola (5:0), dao je gol u pobedi protiv Kluža (4:0), potom u trijumfu protiv TSC-a (3:1), a onda je pogodio i u revanšu protiv Rumuna (2:1) u baražu za jesen u Evropi.

Zatim je bio strelac protiv Čukaričkog na Banovom brdu (2:1), pa protiv Proletera na "Marakani" (3:0), a onda i na meču sa Bragom u prvom kolu Lige Evrope (2:1) Evrope. Katai je postigao gol i u večitom derbiju za 1:1 u Humskoj protiv najvećeg rivala. 

GRUPA F

2.kolo

30. septembar

Ludogorec - Crvena zvezda 21.00

Braga - Midtjiland 21.00

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17