• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2021

09:55

PARTIZAN REKETIRA DRŽAVU, LAŽU DA SU ŽRTVE REŽIMA, LAJU I UJEDAJU NA PRIMITIVAN NAČIN.... Terzić brutalno opleo po komšijam!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

PARTIZAN REKETIRA DRŽAVU, LAŽU DA SU ŽRTVE REŽIMA, LAJU I UJEDAJU NA PRIMITIVAN NAČIN.... Terzić brutalno opleo po komšijam!

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ošto je udario po ljudima iz Partizana

Čelnik Zvezde zamera komšijama što, kako kaže, godinama ponavljaju da je Zvezda državni projekat, a Partizan žrtva režima, te da na taj način reketiraju državu. 

- Iz dana u dan vidim da se koristi ista matrica, jako ružna, da smo mi državni prijekat, a oni žrtve režima, što je velika laž. Ja sam svedok, ko hoće realno da pogleda, oni sa tom pričom su zaludeli ogromnu većinu Partizanove javnosti jer sebe smatraju žrtvom ovog režima. To je alibi koji na ružan načun zloupotrebljavaju i klasično pokušavaju da reketiraju državu. To im uspeva već evo deset godina. Tom pričom mi smi žrtve, mi smo žrtve... oni neuspešni, traže krivca, ne u sebi, nego državi, kao da hoće neko da ih ruši - kazao je Terzić za TV Pančevo.

Foto: Starsportphoto

 

 

Terzić tvrdi da Zvezda nikada nije dobila veću pomoć od države od Partizana. 

- Kada pričam sa nekim ljudima, mislio sam da su umereni partizanovci, vidim  koliko su ostrašćeni, zadojevi tom idejom. Ja odgorno tvrdim da Zvezda nema nikakvu pomoć više od Parizana, to lako može da se proveri.  Transparentno poslujemo, svako ima uvid u naše poslova, na APR se objavljuje naš isveštaj finansijski, funkcionišemo u beloj zoni, siva zona nula, nadam se i Partizan. Vide se naši prilivi, nas država ne finansira. Jako je to pokvareno od nekih struktura... Kaže nas neko hoće da ugasi, Partizan je žrtva... Ružno je, bezobrazno i nekorektno. Tako reketiraju državu. Stalno je naša potreba da se opravdamo da nismo državni projekat. To što ogromna većina stranovništva navija za Zvezdu, što predsednik navija za Zvezdu... On je toliko odgovoran čovek da nikad neće zloupotrebiti funkciju da bi pare poreznika dao Zvezdi. Ako se nekada nešto učini mora ekvivalentno da se učini i Partizanu da ne bi oni lajali i ujedali na ružan i primitivan način...

Ali, fotogarfija Dejana Stankovića i Aleksandra Stanojevića zagrljenih na terenu tokom večitog derbija obišla je Srbiju i poslala lepu sliku.

Foto: Starsportphoto

 

- Grljenje mora biti iskreno. Mi odemo na ručak sa rukovodstvom Parizana i dogovorimo se oko nekih stvari, još se nismo ni razišli i izađe izjava njihovog trenera koji priča o ovom što pričam, oni su žrtve, a mi državni projetak.... Onda ni ručak, ni zagrljaj nisu iskreni, o tome govorim - jasan je Terzić. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aca

pre 2 godine

Terzicu! Javi se kada protiv tebe bude okoncana istraga. Do tada, pokri se usima i prestani da pametujes.

djole

pre 2 godine

Terziću ,titula za inat njima ,pusti funkciju u FSS,sve mi se čini da se Partizanu namešta titula ove godine. Pogledajte ovo u Kruševcu,crveni u 9 min,pa ponovljen penal nizašta,hajka Stanojevića na državu kad lopov viče dršte lopova ,pa pojedine grupe sa juga ne daju ona skandiranja (VP)drugim grupama..

Banovo Brdo

pre 2 godine

Lopina i prevarant ovaj doktor terzic. Pobegulja od zatvora, i ozbiljnu optuznicu protiv njegaTuzilastvo je dostavilo Sudu, za 10 godina robije minimum

Janko

pre 2 godine

Lopino kako nisi drzavni projekat kada te Vucic spasao robije?Kada ces OFK da vratis popljackane pare?

Milan

pre 2 godine

Лице са потернице, поново подиже тензије.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija