• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2021

10:25

OTERAĆU VAS U ZATVOR, SAMO DA OZDRAVIM! Ne kačite se sa Snežanom Borjan ni kada je u bolnici!

Crvena zvezda

OTERAĆU VAS U ZATVOR, SAMO DA OZDRAVIM! Ne kačite se sa Snežanom Borjan ni kada je u bolnici!

Podeli vest

Snežana Borjan, supruga Milana Brojana, ne da ne sebe i porodicu

Nekoliko igrača Crven zvezde pokosio je korona virus, a nažalost, nije zaobišao ni porodice fudbalera.

Virusom je zaražena i Snežana Borjan, supruga kapitena i golmana šampiona Srbije Milana Borjana.

Ona je zbog upale pluća u bolnici, što je priznala u jednoj poruci na Instagramu, dok je ratovala sa hejterima. Iako je u bolnici i bori se sa virusom, Snežena nije mogla da prećuti na nove uvrede. 

- Dozvolite mi da svoje bolničke dane i borbu sa koronom završim dostojno, i ako ni zbog jednog drugog razloga, bar iz moralnih postulata sačekajte da ozdravim i izađem iz bolnice. Znam da obraza i morala nemate, ali kako sam vas oterala iz Partizana, oteraću vas sve i u zatvor samo kada ozdravim - napisala je Snežana Borjan nakon ružnih insinuacija na njen račun.

- Želim vam dobro zdravlje pre svega - poentirala je Sneža u svom stilu.

Foto: Starsportphoto

Snežana Borjan ne ćuti na uvrede i pljuvanja

Pored Milana Borjana, koji je imao blaže simptome, Dragović, Degenek i Katai nisu imali simptome, ali su propustili meč protiv Ludogoreca (1:0) u Bugarskoj.

Dobra stvar za Crvenu zvezdu jeste što sledi reprezentativna pauza i klupski fudbal se na terene vraća tek za dve sedmice, te će do tada Dejan Stanković moći da računa na pomenute igrače.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aca

pre 2 godine

Neko stvarno mora u zatvor! Gospoda fudbaleri su zarazeni igrali derbi i neko je morao da ih testira. Ugrozili su fudbalere suparnickog tima, sudije, sluzbena lica na utakmici i decu koja skupljaju lopte. I porodice, naravno! Sta o tome kazete gospodjo Borjan! Da li je to dostojanstveno?

Laki

pre 2 godine

Čim se oporavi, proterati je iz zemlje, štetno može da utiče na mlade devojke

Zoran

pre 2 godine

Pa zar nije Borjan imao proliv, otkud sad korona. I koga je ona to oterala iz Partizana osim sebe.

Luka Tony

pre 2 godine

Moze, moze kada stavis katanac na pi.. u!?

Pjer

pre 2 godine

Borjana zbog ove afere i lose brani od pocetka sezone. Ne daj Boze nikome to sto se njemu sad desava...Terza ga je vezao za klub preko nje,a paralalno ...

Bojan

pre 2 godine

Žena je bila u Partizanu, zabavljala se sa ljudima bliskim upravi. Potom je upoznala Borjana. Ipak kanadski pasoš je privukao i novac. Žena ide tamo ko joj pobudi više? Nije jedina, svakako. Nju Partizan nikada nije ni interesovao. Samo je radila na svojoj promociji. Ko je kriv kada to u Partizanu nisu shvatili?

Stole

pre 2 godine

Blago zemlji koja ima vremena i medijskog prostora da se bavi ženama fudbalera. Da li, pored Mirke, ima još neka koja ima čime da se pohvale osim što su ulovile soma i "remontovale" na sebi sve što se moglo.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17