• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2021

11:48

BUKTI RAT, TRESE SE TOPČIDERSKO BRDO! Zvezda osula paljbu po Piksiju i Stanojeviću! Na udaru i FSS i Tole Karadžić!

Starsportphoto

Crvena zvezda

BUKTI RAT, TRESE SE TOPČIDERSKO BRDO! Zvezda osula paljbu po Piksiju i Stanojeviću! Na udaru i FSS i Tole Karadžić!

Podeli vest

Taman kada smo mislili da su Crvena zvezda i Partizan konačno na dobrom putu da funkcionišu kao naša dva najveća kluba, kao civilizovan svet, demantovali su nas "večiti rivali"

Bukti novi rat na Topiderskom brdu!

Pre nekoliko dana je trener Partizana Aleksandar Stanojević najavio protest ispred Skupštine ukoliko bude nešto sporno u prvenstvu. 

Potom je Zvezdan Terzić u intervju koji je dao za TV Pančevo udario na Partizan i selektora Dragana Stojkovića Piksija. Stigao je sa Marakane  i zvaničan stav. Tačnije, u emisiji "Zvezdaški pretres" za klupsku televiziju izneo je stav kluba portparol crveno-belih Miljan Milošević.

- Moram da iskoristim priliku da iznesem i zvaničan stav klub. Klub je zabrinut jer je pre ove utakmice sa Metalcem došlo do određenih pojava u srpskoj fudbalskoj javnosti pre svega, neposredno pre ove utakmice i nekoliko dana pre utakmice sa Voždovcem došlo je do nekih čudnih komentara. U pitanju su pre svega komentari našeg večitog rivala, koji su možda bili očekivani. Međutim, začudilo nas je ono što se događa u FSS, gde su prvo trener večitog rivala, potom i selektor komentarisali regularnost prvenstva - kazao je  portparol crveno-belih Miljan Milošević.

Foto: Starsportphoto

 

-  Nije nam jasno sa koje pozicije oni to čine, komentarisali su kako je sada sve regularno, super, sjajno i bajno. Stiče se utisak da čim Zvezda nije na prvom mestu, da je sve regularno, kao da pre toga nije bilo. Bilo je komentara da je nenormalno da Zvezda ima mali broj poraza u četiri sezone, a da je taj, koji je to komentarisao u prvom mandatu bio trener, imao tri poraza recimo na klupi tima koji je vodio. 


- Tada je sve to bilo normalno i dokle god je takva situacija, sve je regularno. Čak i u FSS to komentarišu kako je sve super, a onda se isto kaže kako nema mesta igračima iz naše lige u reprezentaciji, onda dođete u situaciju da Zvezda ima reprezentativce Kanade, Australije, Austrije, afričkih zemalja.. Ali Katai, recimo, nema mesta u reprezentaciji, iako taj Katai da devet golova u osam utakmica, u najboljoj je formi od svih napadača u Evropi što se tih parametara tiče. Ali iz nekog razloga se komentariše kako je sve neregularno i preti se odlaskom ispred Skupštine Srbije ako tako ne bude bilo.

Foto: Starsportphoto

 

- Znači, ako stanje na tabeli ne bude ovakvo kako je trenutno, ići će se ispred Skupštine. Čemu to vodi? Kako Savez tada ne reši da reaguje i da prokomentariše takav komentar takmičenja, nego se posle toga nastave afirmativne izjave da je sve regularno, sve je super, da uživamo u fudbalu, ali da nam taj fudbal ne proizvodi ništa za reprezentaciju - naveo je Milošević.

Foto: Starsportphoto

 

- Priča se o koeficijentu kako Zvezda i Partizan obezbeđuju još jedno mesto u Ligi šampiona. Nije baš tako, jer nisu oba kluba podjednako doprinela. Može da se ponovi da je sve regularno kada Zvezda nije bila prva i kako je četiri godine sve nenormalno, a kako je za vreme Tomislava Karadžića sve bilo regularno i sjajnio, samo nas u Evropi nije bilo, liga nije imala nikakav status u Evropi. Nipodaštava se što radi Zvezda, uprava, trener, igrači... Ne znam s kojim ciljem. Ovo sam morao da prenesem kaok zvaničan stav kluba - poručio je Miljan Milošević.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marinko Magla

pre 2 godine

Znaci kad te provale da si djubre neopevano,ti pricu prebaci na nekog drugog...bravp!

Aca

pre 2 godine

Strasno! Terzic napada zvezdinu ZVEZDU! I to sada, kada je selektor i priprema reprezentaciju u nastojanju da ode na Mundijal. Uz sve to, nemilice rasprodaje zvezdine talentovane igrace. Sa kim, i za koga sveovo radi, samo nebo zna! Nije ti ovo OFK Beograd, ili zelis tamo, gde su sada i Romanticari da odvedes Zvezdu i nas fudbal!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija