• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2021

21:28

BIO JE IGRAČ UTAKMICE! Zvezdu u Laktašima uništilo njeno dete /ANKETA/

Crvena zvezda

BIO JE IGRAČ UTAKMICE! Zvezdu u Laktašima uništilo njeno dete /ANKETA/

Podeli vest

Aleksa Radanov je bio ubedljivo najbolji igrač utakmice koju su u Laktašima odigrali Igokea i Crvena zvezda

Igokea je Crvenoj zvezdi nanela prvi poraz u ABA ligi ove sezone, a "meč viner" bio je Radanov.

Bivši košarkaš tima sa Malog Kalemegdana je upisao 14 poena, sedam asistencija, četiri uhvaćene i tri ukradene lopte, odnosno indeks korisnosti 25.

 

Te brojke su sjajne, ali ne i impresivne, mada je impresivno bilo to što je većinu toga postigao u završnici kada je Zvezda zapretila i kada se meč lomio.

 

Navijači crveno-belih su se hvatali za glavu i gledali Aleksine majstorije, a mogli su to da prate i sa njim u dresu voljenog kluba.

Ipak, Crvena zvezda je letos odlučila da pusti Radanova da sreću pronađe na drugom mestu pošto Dejan Radonjić nije računao na njega, a on ju je izgleda i pronašao.

U narednoj anketi možete izneti svoje mišljenje oko toga da li se Zvezda ogrešila o ovog momka.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mislim

pre 2 godine

Tako to uvek bude meni se Radanov više sviđa nego Simonović i Dobrić zajedno mislim da je Radonjić napravio grešku, možda je Simonović iskusan ali nije onaj stari i ne doprinosi ništa za ekipu, Dobrić je dobar u odbrani ali u napad kao da je šesti igrač protivnika.. Zvezda je izgubila jer nije igrala polako i sigurno nekako su se solo vrteškom gubili tokom celog poluvreme a i nisu imali šutersko veče... da su išli malo više licem u reket ne bi izgubili ali ok idemo dalje još se igra...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija