• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2021

13:29

RAT U NAJAVI, ČOVIĆ OPLEO PO DANILOVIĆU! Ako ste predsednik Saveza nemate pravo da upadate u svlačionice, na treninge...

Crvena zvezda

RAT U NAJAVI, ČOVIĆ OPLEO PO DANILOVIĆU! Ako ste predsednik Saveza nemate pravo da upadate u svlačionice, na treninge...

Podeli vest

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović imao je ozbiljne zamerke na rad Predraga Danilovića, prvog čoveka Košarkaškog saveza Srbije

Nebojša Čović je u emisiji Sportlajt, a sa Igorom Mikljom, govorio o smeni bivšeg selektora Igora Kokoškova.

Smatra da selektor nije jedini krivac se neuspeh reprezentacije, odnosno neodlazak na Olimpijske igre u Tokiju. Poručio je da je velika odgovornost i na predsedniku Saveza Predragu Daniloviću. 

Foto: Starsportphoto

Igor Kokoško , bivši selektor Srbije

- Ne može se neuspeh koji smo doživeli, a, on je sada evidentan, nakačiti na leđa Igora Kokoškova. Ako taj čovek nije imao saradnju ni sa predsednikom Saveza, a to se dešavalo i Saši Đorđeviću... Da li će oni to da kažu, ili neće, to me ne interesuje. To je istina - rekao je Nebojša Čović i nastavio:

- Morate da stanete ispred i iza tog čoveka. Očekivanja su ogromna. Ako ste predsednik Saveza i bivši igrač, ne nam šta ste... Nemate vi pravo da upadate u svlačionice, na treninge, da glumite autoritet. To trenere vređa. Njihov posao je takav da moraju da imaju povišen stepen sujete - istakao je Čović.

Predsednik cveno-belih kaže da Zvezda nije državni projekat, te i da drugi dobijaju novac od države.

Foto: Starsportphoto

 

- Crvena zvezda gleda samo sebei svoje interese, ne zanimaju nas tuđi interesi i odakle ovima ili onima novac. Doći će se do svega toga – odakle je ko dobio novac. Nije moje da mislim o tome, ja samo znam odakle su pare koje su u Crvenoj zvezdi. Što se tiče drugih, mogu i to, ali neću, bar za sada. Ne znam za druge, možda oni imaju više novca zato što su sposobniji ili zato što imaju bolje firme, a možda i te firme imaju atraktivnije proizvode. Treba transparentno izaći i reći šta je država dala i kome. Zvezda je dobila sredstva od grada Beograda, kao i od republike, ali dobijaju i drugi. Mi nikada nismo bili državni projekat – ni manje ni više nego što su drugi bili državni projekat - izjavio je Nebojša Čović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 2 godine

Не може овај да мирује и да не потпаљује ватру, тамо где је нема. После му крив ђаво .

georgpk

pre 2 godine

SVE JE TACNO O DANILOVICU I JOS TOGA MNOGO...KAKO JE U SASTAVU KOS.SAVEZA SRBIJE MOGAO DA SE NADJE NIKOLA BULATOVIC,SILOVATELJ,ROBIJAS,CRNOGORAC A DRUGAR DANILOVICA PO CUGU...

Lazni Bot

pre 2 godine

Ćoki čovek poltron za sva vremena od Slobe preko Đinđića pa sad do velikog vođe.

TADIJA ZEMUN

pre 2 godine

taj debil i kreten od Danilovica,je navikao tako siledzijski da se ponasa,jos odavno,kada je samarao sudije u svlacionici protiv Hemofarma u Vrscu,a Vujosevic mu cuvao strazu(sve snimile kamere u dvorani),nikad ozbiljno za to nije procesuiran(dobio dve godine uslovno),a za takvo kabadahijsko ponasanje,malo kasnije nagradjen sa mestom,predsednika KSS.....

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17