• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2021

10:24

EVO ZAŠTO JE MRKELA BESAN! Zvezda ima samo četvoricu vakcinisanih, a zna se i ko su

Starsportphoto

Crvena zvezda

EVO ZAŠTO JE MRKELA BESAN! Zvezda ima samo četvoricu vakcinisanih, a zna se i ko su

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela bio je prilično besan nakon poraza od Radnika u Surdulici

Crvena zvezda je u zaostaloj utakmici petog kola Superlige Srbije izgubila od Radnika, a posle meča je veoma kritičan bio Mitar Mrkela.

On je izjavio da je najveći Zvezdin problem to što igrači odbijaju da se vakcinišu protiv koronavirusa.

Ubrzo posle toga se pojavila informacija da su se samo četvorica fudbalera šampiona Srbije vakcinisala.

U pitanju su Aleksandar Dragović, Seku Sanogo, Milan Gajić i Filipo Falko, piše "Mozzart sport".

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Dragović je jedan od vakcinisanih, ali i jedini koji je i pored toga bio zaražen koronom

Podsetimo, u poslednjih mesec dana su se na "Marakani" koronom zarazili Milan Borjan, Miloš Degenek, Aleksandar Katai, Rišairo Živković i Milan Pavkov, ali i vakcinisani Aleksandar Dragović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 2 godine

Šta je tu čudno? Prosečan IQ fudbalera je negde oko 80... što znači da je pola njih ispod 80... a verovatno su se konsutovali i sa suprugom/devojkom kojima upumpavanje silikonske mase u telo i permanentno hirurško kasapljenje nije ni riskantno ni strano, ali je zato vakcina "ju, ju, ju...".

Doca

pre 2 godine

Da li ja kao običan navijač treba da nateram nespremne šetače od igrača da se vakcinišu ili ti DIREKTORE. Za šta li ti primaš pare. Upropastili i zadužili ste klub. Sramota.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija