• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2021

13:25

POJAVIO SE SNIMAK HAOSA! Ovako je Borjan sproveo uplašene Dance pored RAZJARENIH Delija /VIDEO/

Starsportphoto

Crvena zvezda

POJAVIO SE SNIMAK HAOSA! Ovako je Borjan sproveo uplašene Dance pored RAZJARENIH Delija /VIDEO/

Podeli vest

Crvena zvezda je u četvrtom kolu Lige Evrope poražena od Midtjilanda, a posle meča je nastao pravi haos na "Marakani"

Navijači Crvene zvezde su bili nezadovoljni suđenjem, pa su odlučili da delioce pravde iz Mađarske gađaju raznim tvrdim predmetima.

Tom prilikom su pogodili linijskog sudiju, ali je najdeblji kraj izvukao kondicioni trener crveno-belih Federiko Panonćini.

Italijan je čak završio i u bolnici, ali mu je stanje sada bolje.

Sve to su sa nevericom posmatrali gostujući fudbaleri koji se onda nisu usudili da priđu tunelu i odu u svlačionicu.

Tada im je prišao kapiten Milan Borjan koji ih je onda sproveo bezbedno do svlačionice, gestikulirajući navijačima da ne gađaju igrače Midtjilanda.

Kako je to izgledalo, pogledajte u sledećem video snimku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srdjan

pre 2 godine

Zabraniti fudbal na koju godinu a novac preusmjeriti na subvencije porodiljama i natalitet!

Dejan ILIĆ

pre 2 godine

Još jedna ružna slika, iz Srbije, koja je otišla u svet zbog ovih majmuna koji sebe nazivaju navijačima. Jadno i bedno.

ratko

pre 2 godine

a sto ste razjareni sto je dosudio crveni karton koji je cist ko suza ,ajde bre dosta vise tog izivljavanja navijackog sramite se i vi kazete da volite svoj klub, bruka

Vla

pre 2 godine

To nisu navijaci, to su huligani, fudbal svesti na amaterski i pare usmeriti na decje dodatke kao i za siromasne gradjane, pojacati narodnu kuhinju, onda nece vise biti gladnih a huligani nece imati kome da zvizde i koga da gadjaju

betmen

pre 2 godine

Pa ne bi mi ni sekundu više igrali u Evropi barem 5 godina.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta će Putin sad?! Rusija u ogromnoj opasnosti! Moskva prozrela tri trika koje je Amerika spremila za samit u Švajcarskoj!
RAT SVIM SREDSTVIMA

Šta će Putin sad?! Rusija u ogromnoj opasnosti! Moskva prozrela tri trika koje je Amerika spremila za samit u Švajcarskoj!

Na dnevnom redu „ mirovne konferencije “ o Ukrajini u Švajcarskoj, zakazane za 15-16. jun, od planiranih deset, ostala su tri pitanja: Nuklearna bezbednost, bezbednost plovidbe i razmena zatvorenika po formuli „svi za sve“. Ovo je rekao politikolog, generalni direktor Instituta za političke studije Sergej Markov u emisiji „Prvi Sevastopolj“.

28.05.2024

18:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31