• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2021

12:12

ALARM, ZVEZDA U PROBLEMU PRED EVROPU! Bitan igrač neće biti spreman za Ludogorec?

Starsportphoto

Crvena zvezda

ALARM, ZVEZDA U PROBLEMU PRED EVROPU! Bitan igrač neće biti spreman za Ludogorec?

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde su demolirali Mladost (5:1) u 17. kolu Superlige i bez sumnje zabrinuli Ludogorec koji u četvrtak stiže na "Marakanu" (18.45)

Dugo je trener Dejan Stanković bio na mukama. Više od dva meseca Crvena zvezda na treninzima nema kompletan igrački kadar, što zbog povreda, korone...

Dobra vest je da su se vratili u formu, ali šef stručnog štaba ima problem uoči dolaska Ludogoreca. Pored kaznjenih Marka Gobeljića (jedan meč) i Miloša Degeneka (čeka se konačna kazna), još jedan igrač bi mogao da propusti meč 5. kola Lige Evrope.

Kako saznaje Maxbetsport, pitanje je da li će igrati Seku Sanoga. Od utakmice sa Mitdjilandom, gde je igrao rovit, zbog povrede lože, vezista je ponovo na bolovanju. Čak ni pauza nije pomogla, jer je radio samo terapije. Malo je verovatno da će biti spreman za utakmicu u četvrtka.

Foto: Starsportphoto

Seku Sanogo povređen

Ako igrač iz Obale Slonovače ne bud emogao da se stavi treneru Stankoviću na raspolaganje, zamenice ga Njegoš Petrović. On je odigrao poslednja dva meča protiv Inđije i Mladosti iz Lučana.

Do kraja jesenjeg dela sezone crveno-belima je ostalo još sedam mečeva, pa nema opuštanja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 2 godine

Bez ove trojice mi smo pojačani. Manji je bunar u odbrani.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija