• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

04.12.2021

10:20

PANIKA MEĐU DELIJAMA, STANKOVIĆ NAJAVIO ODLAZAK! Izgubio kosu, počeo mnogo da puši zbog pritiska ...

Starsportphoto

Crvena zvezda

PANIKA MEĐU DELIJAMA, STANKOVIĆ NAJAVIO ODLAZAK! Izgubio kosu, počeo mnogo da puši zbog pritiska ...

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković zabrinuo je navijače, pošto je rekao da postoji mogućnost da uskoro, možda na kraju sezone, ode iz kluba

U klub je došao pre skoro pune dve godine. Za to vreme osvojio je dve titule i bori se za treću, a sigurno je i da će dva puta igrati u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja. 

Stanković kaže da se na klupi crveno-belih previše troši. Možda baš to bude razlog za njegov odlazak iz kluba, nakon što u maju podigne pehar! Ne treba zaboraviti i da je mesecima na meti Sampdorije.

- Svako ko zna kakav je osećaj i kakve emocije izaziva ovaj klub, voleo bi da ostane u Zvezdi ceo život. I kao igrač i kao trener - rekao je Dejan Stanković u intervjuu za Informer i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Međutim, neminovno je da jednom svi krenemo svojim putem. Zvezda je ozbiljna mašina, mnogo je lepo i mnogo je velika potrošnja. I dalje sam zadovoljan i i dalje imam maraton da istrčim. Ima uvek interesovanja za mene, ali to sam rekao i ranije - zapitao bih se da nema. Onda bi to značilo da ne radim dobar posao, ni klub što veruje u mene, ni navijači što me podržavaju. Lepo je kad se raspituju za vas. To vam daje snagu da budete još bolji. A moji planovi? Sve ću uraditi da u maju podignem pehar...

Nije lako biti trener Zvezde!

Foto: beta

 

Mediji, uprava, navijači, ostali klubovi. Sa svih strana je ogroman pritisak, što se da videti po mojoj kosi. Ostavio sam i cigare pre godinu i po dana, jer sam usled ogromnog pritiska počeo mnogo da pušim i morao sam da presečem. Trener Zvezde je trener i igračima i upravi i stručnom štabu i navijačima i novinarima. Sa svake strane moram da prihvatim pritisak i odgovornost na sebe i pustim igrače da rade na miru. I ja sam bio igrač, njihovo je samo da igraju - jasan je Stanković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija