• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2021

08:04

UZBUNA NA "MARAKANI"! Stanković želi da ide u Sampdoriju, evo šta Zvezda kaže!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

UZBUNA NA "MARAKANI"! Stanković želi da ide u Sampdoriju, evo šta Zvezda kaže!

Podeli vest

Sampdorija već mesecima pokušava da dovede Dejana Stankovića, a u novi napad krenula je posle ubedljivog poraza od Lacija (3:1)

Najpoznatiji novinar specijalizovan za transfere, Fabricio Romano, objavio je da je trener Crvene zvezde ponovo velika želja ekipe sa severa Italije.

Nastala je panika među navijačima šampiona Srbije, ali po svemu sudeći od dogovora neće biti ništa.

- Nema dogovora Sampdorije i Crvene zvezde o Dejanu Stankoviću. Bivši Zvezdin trener ima želju da preuzme Sampdoriju, ali kako trenutno stoje stvari, njegov trenutni klub ne prihvata tu ponudu - objavio je Romano.

Stanković je nedavno rekao da bi voleo da u maju podigne trofej u Beogradu, ali i istao da je neminovno da "svi jednog dana krenemo svojim putem" i tada možda nagovestio odlazak.

Svako ko zna kakav je osećaj i kakve emocije izaziva ovaj klub, voleo bi da ostane u Zvezdi ceo život. I kao igrač i kao trener - rekao je Dejan Stanković u intervjuu za Informer i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

Međutim, neminovno je da jednom svi krenemo svojim putem. Zvezda je ozbiljna mašina, mnogo je lepo i mnogo je velika potrošnja. I dalje sam zadovoljan i i dalje imam maraton da istrčim. Ima uvek interesovanja za mene, ali to sam rekao i ranije - zapitao bih se da nema. Onda bi to značilo da ne radim dobar posao, ni klub što veruje u mene, ni navijači što me podržavaju. Lepo je kad se raspituju za vas. To vam daje snagu da budete još bolji. A moji planovi? Sve ću uraditi da u maju podignem pehar...

Dejan Stanković je klub došao pre skoro pune dve godine. Za to vreme osvojio je dve titule i bori se za treću, a sigurno je i da će dva puta igrati u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 2 godine

Povedi Mrkelu i sva tvoja "pojačanja" koja si tako dugo pratio i želeo u timu (pardon za sedenje na klupi itribinama).

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija