• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2021

10:11

ŠOKANTNE VESTI IZ ITALIJE! Stanković hoće da ide! Neizvesnost na Marakani...

Starsportphoto

Crvena zvezda

ŠOKANTNE VESTI IZ ITALIJE! Stanković hoće da ide! Neizvesnost na Marakani...

Podeli vest

Crvenu zvezdu u četvrtak očekuje meč sezone, duel sa Bragom (21.00, Arena, RTS), za nokaut fazu Lige Evrope, a iz Italije je stigla "bomba"

Dejan Stanković je glavni  kandidat za trenera Sampdorije koja mesecima pokušava Zvezdi da otme šefa stručnog štaba.

Srpski šampion je do sada odbijao nalete ekipe iz Đenove, ali Masimo Ferero ne odustaje. U nedelju je odjeknula vest da Sampdorija vidi Stankovića na klupi, ubrzo je stigao odgovor Zvezde koja je poručila da ne pušta trenera.

Foto: Starsportphoto

 



Italijanski sportski novinar Nikolo Šira, specijalizovan za prelazni rok i transfere, objavio je informaciju.  Navodnoje  Stanković već načelno dogovorio sa Sampdorijom, a da Zvezda to nije prihvatila i traži odštetu.

- Crvena zvezda je tražila plaćanje penala (klauzule u ugovoru u vidu obeštećenja prim. aut.) kako bi dala zeleno svetlo za odlazak Dejana Stankovića. Ferero ne želi to da plati. Za petak je zakazana utakmica sa Đenobom koja će biti poslednja šansa za Daversu. Ako ponovo izgubi, biće otpušten - napisao je Šira.
 

Foto: Starsportphoto©

 

U odgovoru na pitanje jednog navijača Crvene zvezde pojasnio je šta se tačno dešava.

- Zvezda je tražila plaćanje obeštećenja kako bi usporila Sampdoriju. Stanković je načelno postigao dogovor Sampdorijom, ali Zvezda ne želi da ga pusti. Videćemo šta će se dešavati u narednim sedmicama - dodao je italijanski novinar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija