• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2021

12:41

OŠTRI REZOVI NA MARAKANI! Još jedan BISER napušta Zvezdu!? Totalni REMONT veznog reda!

Starsportphoto

Crvena zvezda

OŠTRI REZOVI NA MARAKANI! Još jedan BISER napušta Zvezdu!? Totalni REMONT veznog reda!

Podeli vest

Situacija sve jasnija u slučaju Nikolića, Krstičića i Srnića

Iako Crvena zvezda iza sebe ima jednu od najuspešnijih godina u istoriji kluba, jasno je svima na Marakani da je ekipi srpskog šampiona potreban remot! Dejan Stanković je ove sezone računao na svega 15ak igrača, dok je ostatak imao ugovore, ali ne i prevelike obaveze u crveno-belom dresu. 

Kao glavni prioritet određeno je osvežavanja veznog reda. Crveno-beli su naciljali ozbiljno pojačanje iz Šerifa - Edmunda Adoa, ali bi reprezentativac Gane u Beograd stigao kao zamena za Njegoša Petrovića. Sa druge strane, Zvezda na platnom spisku ima još dvojicu veznjaka koji nemaju preveliki uticaj na rezultate kluba. 

Foto: Starsportphoto

Pre svih - Veljko Nikolić! Prošlogodišnje otkrovenje Dejana Stankovića, igrač za kog su na Marakani očekivali 5.000.000 evra potpuno je nestao sa mape. Bivši omladinac Zvezde je ove sezone skupio samo 234 minuta na terenu, što je u poređenju sa prošlom godinom kada je upisao 49  nastupa daleko manja norma. Mučile su Nikolića povrede, potom i dobra forma konkurenata za mesto u timu, a posle svega viđenog tokom jeseni kreativni vezista bliži je odlasku nego ostanku na Marakani, prenosi "Mozzart sport". 

Slična situacija je i sa Nenadom Krstičićem. Bivši as Sampdorije se na Marakanu vratio nakon dve sezone provedene u AEK-u, ali za sada nije ostavio utisak kao u prvom mandatu na najvećem srpskom stadionu. Nekadašnji reprezentativac Srbije bio je lider ekipe koju je predvodio Vladan Milojević, ali još uvek nije uspeo da "klikne" sa Stankovićem i pokaže pun potencijal. Krstičić je ove sezone sakupio 30 nastupa u dresu Crvene zvezde, mahom je ulazio sa klupe. 

Foto: FK Crvena zvezda

Treći član veznog reda, koji ima najjasniju sliku pred sobom je Slavoljub Srnić. Vernom Zvezdinom vojniku ugovor ističe poslednjeg dana 2021. godine, ali su na Marakani spremni da mu ponude novi. Posebno nakon brutalnih partija u finišu polusezone, važnu ulogu imao je u Kamenolomu protiv Brage, a vrlo dobar je bio u nekoliko prvenstvenih kola. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija