• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2021

19:21 >> 19:52

IMA UGOVOR, POTREBAN JE ZVEZDI I TU ĆE OSTATI! Mrkela ZABRANIO Borjanu da razmišlja o odlasku sa Marakane!

Crvena zvezda

IMA UGOVOR, POTREBAN JE ZVEZDI I TU ĆE OSTATI! Mrkela ZABRANIO Borjanu da razmišlja o odlasku sa Marakane!

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela progovorio je o eventualnom odlasku Milana Borjana sa Marakane

Kao bomba odjeknula je vest da Milan Borjan po svaku cenu želi da napusti Crvenu zvezdu! Kapiten srpskog šampiona odlučio je raskine ugovor sa klubom i potpiše novi, unosniji za kraj karijere u nekom bogatom klubu, preneo je "Mozzart sport". Nisu se mnogo sa Marakane oglašavali nakon što je isplivao potencijalni problem. 

Ipak, nakon nekoliko dana nakon što je Borjan na svom Instagramu ostavio jasnu poruku, sportski direktor Crvene zvezde zaustavio je spekulacije o odlasku kapitena. Mitar Mrkela je za "Objektiv" rekao da su sukobi normalna stvar, ali da će kanadski reprezentativac ostati na Marakani i tokom proleća. 

- Bilo je problema u svlačionici i svakako da takvi problemi nisu prijatni, ali meni pokazuju i jednu drugu stranu, da je svima u klubu, kao i Stankoviću i Borjanu najvažnije da se napravi uspeh. To su stvari koje se dešavaju, dešavale su se i u velikim klubovima. Setite se da je Aleks Ferguson napao jednog Dejvida Bekama i to na neki način meni pokazuje da u svlačionici postoji jedna velika strast da se postignu dobri rezultati - rekao je Mitar Mrkela. 

Foto: Starsportphoto

Crveno-beli ne žele da se odreknu najboljeg golmana u ovom veku i jednog od najboljih ikada koji je vesnik sjajnih rezultata kluba sa Marakane. 

- Milan Borjan ima ugovor sa klubom još godinu i po dana, potreban je Crvenoj zvezdi i ostaje u Crvenoj zvezdi. Da bi neko otišao iz kluba, potrebno je da se dogovore tri strane: klub u koji ide, klub iz koga odlazi i sam igrač – stavio je Mrkela tačku na ovu priču.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija