• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2022

18:04

ZVEZDIN VEZISTA ZAGRMEO PRED DERBI! Imao je POSEBNU poruku za navijače!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

ZVEZDIN VEZISTA ZAGRMEO PRED DERBI! Imao je POSEBNU poruku za navijače!

Podeli vest

Gelor Kanga veruje da je njegov tim spreman da ostavi maksimum na terenu protiv Partizana, kao i da će veliku pomoć imati od Delija sa tribina

Crvena zvezda u 166. Večitom derbiju dočekuje Partizan (nedelja, 18), sa pet bodova manje od lidera Superlige.

I pored toga, vezista srpskog šampiona Gelor Kanga uverava da je spreman sa saigračima da pruži maksimum na terenu. 

- Pred nama je večiti derbi, koji je posebna utakmica u srpskom fudbalu. Znamo koliko je ovaj meč značajan našim navijačima, ali je isto tako važan i nama igračima, stručnom štabu i celom klubu. Dugo smo iščekivali duel sa večitim rivalom, iako smo išli korak po korak, uvek smo imali u glavi da se bliži ovaj meč. Posvećeni smo treninzima, ozbiljno se pripremamo za utakmicu, svesni smo šta ona može da nam donese. U zaostatku smo za večitim rivalom i to je samo još jedan motiv više da ostavimo poslednji atom snage na terenu kako bismo ih savladali – istakao je Kanga za zvaničan sajt.

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

Reprezentativac Gabona je imao i poruku za navijače crveno-belih, od kojih očekuje poseban "vetar u leđa".

- Igramo na našem terenu, to je velika prednost, znajući kakvu armiju navijača imamo iza sebe. Obavešten sam da prodaja karata ide odlično, Zvezdini navijači znaju kada je podrška najpotrebnija i to će siguran sam potvrditi i u nedelju. Svako će imati svoju ulogu na tom meču, mi kao igrači da pokažemo na terenu ono što se od nas očekuje, a navijači da ispune dozoljen kapacitet stadiona i pomognu nam da stignemo do željenog rezultata. Ukoliko bude tako, siguran sam da rezultat neće izostati, svi mi smo jedan tim i to ćemo i pokazati u nedelju – istakao je Gelor Kanga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija