• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2022

22:51

RADONJIĆ NIKAD KRAĆI! Igrali smo bez ENERGIJE!

Starsportphoto

Crvena zvezda

RADONJIĆ NIKAD KRAĆI! Igrali smo bez ENERGIJE!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras u Atini od ekipe Panatinaikosa sa 73:79 (23:17, 18:25, 18:17, 14:20), u meču 27. kola Evrolige

Bolji od ostalih u ekipi Zvezde bio je Aron Vajt, koji je ostvario dabl-dabl sa 14 poena i 12 skokova, Ostin Hoilins je postigao poen manje, dok je Nikola Kalinić upisao 12 poena, uz sedam skokova i šest asistencija.

U domaćem timu najefikasniji je bio srpski igrač Nemanja Nedović sa 25 poena i pet asistencija, a pored njega jedini sa dvocifrenim učinkom bio je Vasilis Kavadas sa 17 poena i šest skokova.

Zvezda je u dva navrata imala devet poena prednosti, ali je u finišu meča Panatinaikos uspeo da preokrene i iskontroliše tok meča u svoju korist. Trener Dejan Radonjić čestitao je rivalu i istakao da mnogo stvari nije valjalo u igri njegovog tima. 

Foto: Starsportphoto

- Čestitke Panatinaikosu, odigrao je dobro. U startu sam video da igramo bez energije, fokus nije bio dobar... Par minuta je to bilo dobro, a onda kao što sam rekao. To se ponovilo i u drugom poluvremenu. Nismo odigrali dobru utakmicu i Panatinaikos je zaslužio pobedu - rekao je trener Zvezde nakon meča. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija