• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2022

13:16

STANKOVIĆ OTKRIO KARTE! Gorostasni napadač u startnih 11! Tražio od njega 1:0!

Starsportphoto

Crvena zvezda

STANKOVIĆ OTKRIO KARTE! Gorostasni napadač u startnih 11! Tražio od njega 1:0!

Podeli vest

Crvena zvezda u četvrtak (18.45, Arena, RTS) će napasti Glazgov Rendžers iz svih oružja

Crveno-beli su prvi meč izgubili sa 3:0 i pred Delijama na Marakani će morati da nadoknade veliki minus i traže prolaz dalje.

Na konferenciju za medije pred meč sa Škotima bio je uz trenera Dejana Stankovića Milan Pavkov. Janso je da će gorostasni napadač početi meč u startnih 11, što je i sam Stanković potvrdio

- Mislim da nijedan trener nije doveo igrača na konferenciju pred evropsku utakmicu koji neće početi istu. Da je nekoga poveo kao da sakrije tim, a da on ne počne... Mislim da je odgovor jasan - kratko je rekao Dejan Stanković.

Na konkretno pitanje da li bi bio zadovoljan minimalnom prednošću u 60. minutu,trener Zvezde je kazao: 

Foto: Starsportphoto

 

- Bio bih zadovoljan da imam prednost od 1:0 u 60. minutu. To će Paki da se potrudi - pogledao je Stanković ka Pavkovu.

Crveno-beli jure minus od tri gola (3:0 u prvom meču), a Pavkov bi u tandemu sa Ohijem mogao da predvodi napad srpskog šampiona. Iza njih bi trebalo da budu Aleksnadar Katai i Mirko Ivanić, a na sredini terena očekuje Gelora Kangu i Sekua Sanoga.

Foto: Starsportphoto©

 


Naravno,  Milan Borjan na golu, a ispred njega trebalo bi da budu Kristijan Pićini, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković i Milan Rodić., a nema sumnje da se od bekova Zvezde dosta očekuje. Pre svega da budu krila u napadačkim akci

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

JA BIH TU PROMENIO UMESTO PIĆINIJA GAJIĆA. U OFANZIVI JE MNOGO OPASNIJI.

sledeća vest

Vesti

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!
Kolumne

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!

Politički filozof Dragoljub Kojčić poručio je u svojoj kolumni da, umesto da misija opozicije bude doprinos napretku nacije u svakom smislu, od ekonomskog do obrazovnog i kulturnog, ona nas vraća u predracionalno stanje, ne nudeći utemeljenu metodologiju koja bi se primereno bavila litijumom i eventualnim rizicima.

01.09.2024

09:36

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija