• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2022

10:02

STANKOVIĆ PRESEKAO! Ovaj fudbaler je otpisan, na leto napušta Marakanu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

STANKOVIĆ PRESEKAO! Ovaj fudbaler je otpisan, na leto napušta Marakanu!

Podeli vest

Milanu Gajiću i Marku Gobeljiću na leto ističu ugovori sa Crvenom zvezdom pa je pitanje da li će i nakon toga ostati na Marakani

Zimus je zbog toga doveden Kristijan Pićini, ali sve je izvesnije da će u timu ostati i jedan od dvojice prvopomenutih kako Zvezda ne bi ostala sa jednom sigurnom opcijom na desnom beku.

Prema informacijama Sportskog žurnala izbor je pao na – Milana Gajića. Pomenuti izvor navodi da će crveno-beli 26-godišnjem fudbaleru najverovatnije ponuditi ugovor do leta 2024. S tim da ostaje da se vidi da li će ga sam Gajić prihvatiti, pošto bi sa čistim papirima lakše mogao i do inostranog angažmana.

Foto: Starsportphoto

Milan Gajić oastaje na Marakani

Ne radi se samo o novcu, jer u Beogradu bi imao status rezerve, mada Pićinija često muče povrede zbog čega je Gajić i igrao svih 90 minuta protiv Kolubare.

Što se tiče Gobeljića, on u kalendarskoj 2022. godini nije odigrao ni minut, pa je sasvim jasno da ga je šef stručnog štaba Dejan Stanković već otpisao iz kalkulacija. Pet godina je bio tu, igrao na vrhuncu svojih mogućnosti, čini se da je sada došao kraj.

Ima Zvezde i mlade Nikolu Glišića i Milana Ilića, ali malo je verovatno da će rizikovati da s njima uđe u sezonu u kojoj će napasti novu šampionsku titulu i direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Foto: Starsportphoto

Strahinja Eraković

Zanimljivo leto čeka crveno-bele. Podsećamo, Italijani su bacili oko na Strahinju Erakovića. Igraće za mladu selekciju Srbije protiv Severne Makedonije. Meč je na programu u četvrtak na stadionu Voždovca, a pratiće ga predstavici tri kluba Serije A – Verone, Torina i Kaljarija.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija