• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2022

06:57

NEMAM ZAŠTO DA SE IZVINIM SRBIMA! Žena Zvezdinog Amerikanca razbesnela navijače: Srpski igrači su pokradeni, oduzeta im je sloboda govora...

Instargam/Eron Vajt

Crvena zvezda

NEMAM ZAŠTO DA SE IZVINIM SRBIMA! Žena Zvezdinog Amerikanca razbesnela navijače: Srpski igrači su pokradeni, oduzeta im je sloboda govora...

Podeli vest

Grejs Vajt, supruga košarkaša Crvene zvezde Erona Vajta, razbesnela je navijače crveno-belih

Utakmica u Kaunasu pripala je posle dramatične završnice Žalgirisu, a sve ono što se desilo na startu meča podiglo je prašinu. Uoči početka duela košarkaši Žalgirisa izneli su na parket veliki baner, odnsono zastavu Ukrajine, sa natpisom "Stop ratu u Ukrajini" koji su tokom  puštanja himne Evrolige držali sa sudijskom trojkom.

To nisu uradili igrači Crvene zvezde, pa su se s tribina čuli zvižduci, uvrede i provokacija domaćih navijača s NATO zastavom.

Nakon završetka meča Luka Mitrović se zapitao zbog čega se ne govori o zastavi NATO pakta na tribinama, dok se Eron Vajt izvinjavao i optužio Zvezdu. On je na Tviteru na pisao da je ceo tim dobio neku vrstu saveta da ne dodiruje zastavu Ukrajine.

Foto: Starsportphoto

Eron Vajt

- Nama je kao timu rečeno da pipamo zastavu. Želim da naglasim da ne podržavam rat i da želim mir na svetu - napisao je Zvezdin Amerikanac.

Međutim, njegova supruga Grejs Vajt je bezobrazno udarila po Zvezdi. 

- Kod mene nema neutralnosti. U potpunosti sam na strani Ukrajine. I morate da budete slobodni da istaknete svoje mišljenje. Ne izvinjavam se Srbima, nemam ni na čemu ni da im se izvinjavam. Ne baca ceo tim pod autobus. Ako srpski igrač nije smeo da pipne zastavu, onda nije ni trebalo. Ali svi su oni "pokradeni" i oduzeta im je sloboda govora od strane menadžmenta - poručila  je Grejs i žestoko iznervirala navijače Crvene zvezde.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
samo da se zna

pre 2 godine

iamas draga ,imas draga zasto da se izvinjavas.za bombardovanje srbije bez saglasnosti UN-a.tvoje misljenje nije relevantno,ali nazalost dok je takvih kao vas dvoje bice ratova.da li ste gospodjo culi za azov.obavestite se pod kojim su simbolima usli u rat.mi srbi to pamtimo.morate postovati stav zemlje u kojoj trenutno zivite.to nije sloboda misljenje vec nepostovanje jedne zemlje u celosti.

SEREMSENAVAS

pre 2 godine

A STO SE VI JALOVICI ZALITE NARODU? NE SMETE DA KAZNITE NI NJEGA NI NJU? ONDA STE JALOVI I KUKAVICE

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17