• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2022

10:35

OPET BURA U SRPSKOM FUDBALU! Grme sa Marakane zbog Partizana, traže odgovore od Piksija i FSS!

Starsportphoto

Crvena zvezda

OPET BURA U SRPSKOM FUDBALU! Grme sa Marakane zbog Partizana, traže odgovore od Piksija i FSS!

Podeli vest

Nastavlja se haos u srpskom fudbalu! FK Crvena zvezda poslao je dopis Fudbalskom savezu Srbije u sredu

Zvezda je nezadovoljan je zbog dešavanja na utakmici Partizana i TSC-a u 29. kolu Super lige Srbije. Dopis je adresiran je i selektor Orlova Dragan Stojković Piksi, a uz njega i v.d. predsednika Saveza Nenad Bjeković, kao i generalni sekretar Jovan Šurbatović.

Čelnici Zvezde traže izjašnjenje povodom utakmice 29. kola Superlige između Partizana i TSC-a, a dopis koji je poslat od strane kluba potpisao je predsednik Svetozar Mijailović.

Crveno-beli su u dopisu postavili tri pitanja, smatrajući da utiču na regularnost takmičenja.

- Da li je VAR sistem bio u funkciji na utakmici između FK Partizan i FK TSC odigranoj 02.04.2022. godine?

- Ukoliko VAR sistem nije bio u funkciji na navedenoj utakmici, molimo vas da obrazložite razloge, kao i kako se to odražava na regularnost takmičenja?

- Molimo da nam dostavite zvaničan stav sudijske komisije o tome da li je trebao da bude dosuđen penal za FK TSC u 42. minutu utakmice između FK Partizan i FK TSC posle igranja rukom igrača FK Partizan Marka Jevtovića.

 

 

O igranju rukom, prilikom uklizavanja, Marka Jevtovića, sudijski ekspert Zdravko Jokić je pre dva dana rekao:

- U ovoj situaciji, prilikom igranja rukom Marka Jevtovića izostao je timski rad. Pogledajte ovu situaciju. Glavnog arbitra nema ni u kadru. Da li ga vidite? Udaljen je 20 metara od mesta događaja. Ruka (Marka Jevtovića, op. au) je bila iznad glave, trebalo je dosuditi penal. Morao je pomoćni sudija da zove glavnog, kad već VAR nije radio-  rekao je Zdravko Jokić.

Podsećamo, bilo je mnogo bure i na Kup utakmice Partizana i Zvezde. U meču Partizana i Loznice, Aleksandar Stanojević je žestoko negodovao zbog jedne sudijske odluke, a slično je bilo i na utakmici Zvezda - TSC, kada je umalo došlo do opšte tuče u sukobu u kojem je učestvovao i Dejan Stanković.

Potom su i Delije isprozivale trenera Partizana Aleksandra Stanojevića, kome su posvetile transparent i pesmu.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baki

pre 2 godine

Dokle će zvezda da pravi haos nekažnjena u Srpskom fudbalu ???? Ovakav haos nikome u svetu sporta nije dozvoljeno !!! Krajnje vreme ja da se krene sa oduzimanjem bodova i ogromnim novčanim kaznama !!! Kome se ne sviđa neka istupi iz fudbala !!

alekmaric93

pre 2 godine

Okacite snimak kako se trener kluba iz Humske obraca sudijama na jucerasnjoj utakmici

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija